Sziasztok!
WooCommerce variációk. Még nem csináltam webshop oldalt, és nagyon kezdő szinten vagyok. Lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, nem tudom. Kérem, ha tud valaki segítsen. Felvettem egy terméket, 2 tulajdonsággal, méret, szín. Rákattintottam a variációkra, és a három színhez töltöttem fel képeket. Mindegyikhez adtam árat, és db-számot. Amikor megnéztem, a legördülő menüben csak a fekete szín jött elő, a méretek mind előjöttek. És csak a fekete képet tölti be. Visszamentem az admin felületre és színeket is átállítottam minden színre, akkor a legördülő menüben ott van a többi szín, de akkor is csak a fekete képet tölti be. Mit csinálhattam rosszul. Kérlek benneteket, segítsetek. Köszöm előre!!!
Szia!
Én ezt a webáruházat teljes egészében Woocommerce motorral csinálom: https://tisztitoszer-webaruhaz.hu/
Régebben használtam variációkat is, és nekem mentek szépen, (bár már nem használom)
A Woocommerce kicsit érdekes logikával csinálja ezt, és még mást is, de ha rájön az ember akkor nagyon jó kis webáruházat lehet vele csinálni.
Ha még nem oldottad meg szívesen segítek.
Üdv, Attila
Szia!
Azt szeretném megtudni, hogy a “Néhány termék a tisztítószer listáról” részt mivel csináltad?
A termékek véletlen szerűen kerülnek bele, vagy a rendszergazdának kell felvennie? Üdv, Zooly
OK! Köszönöm!
Nem reméltem ilyen gyors választ 
Sok jó dolog van azon az oldalon.