Sziasztok!
Bocs, hogy angol a cím, de talán ez a legrelevánsabb kifejezés a bajomra. Itt egy példa.
Ha válassztok egy méretet, a quantity fölött mutatja a rendszer a végösszeget, de a termék címe alatt nem változik.
Erre a problémára keresnék bármilyen megoldást.
Köszönöm!
azért van ott, hogy “-tól”, ott nem is kell változnia.
Elnézést, nem szóltam, azóta a ‘-tól’ toldalékkal oldottam meg, mert az ár frissítése nem jött össze. Egyébként több mint valószínű, hogy jqueryvel kellene összehozni, de ha valaki tud rá vmi nagyon patent megoldást, azt szívesen várom.
Köszönöm!
Tényleg nem kell változtatni, hiszen az ár az “alap” termékre vonatkozik, alattq látható mennyi lesz.
De ha nagyon akarod változtatni, akkor jquery-vel össze lehet hozni.
Ez egy hevenyészett jquery:
<br />
jQuery(document).ready(function(){<br />
<br />
var eredeti_osszeg=jQuery("p.price span.amount").html();<br />
<br />
jQuery(document).on("change", ".variations select", function(){<br />
<br />
var vegosszeg=jQuery(".single_variation_wrap span.amount").html();<br />
<br />
if ( jQuery(".variations select")[0].selectedIndex === 0 ) {<br />
jQuery("p.price span.amount").text(eredeti_osszeg);<br />
}<br />
else{<br />
<br />
jQuery("p.price span.amount").text(vegosszeg);<br />
<br />
}<br />
<br />
});<br />
});<br />
<br />
```<br />
Kiolvasod, mi az eredeti összeg. Utána ráültetsz egy change eseményt a select-re, azaz ha mást változtatnak.<br />
<br />
Utána kiolvasod a végösszeget, majd beírod oda föntre is, ezt az összeget. Ha meg elsőt választanak (válasszon egy opciót) ..akkor ahhoz nem tartozik összeg, akkor visszaírjuk az eredeti összeget.<br />
<br />
Azt nem tudom, mennyire fog ez működni nálad, a különböző termékeknél, mert ugye csomó class van, sok helyen azonos névvel, és ilyenkor célszerű, hogy a jquery kiválasztás tuti jó legyen, egyedi ID-jű divekbe rakni a dolgokat, amiket használni szeretnél. Érted, mert ID-ből csak egyet lehet.<br />
<br />
Nem magyarázok tovább, mert gőzöm sincs működik-e. Az elv az jó, tesztelni vagy módosítani neked kell már.<br />
<br />
A fenti kódot tedd be a footer.php ba, vagy akárhová, az a lényeg, hogy töltődjön be, legyen ott ahol termékek vannak.