Woocommerce új email sablon létrehozása

Nem elegendő a Woocommerce alapból felkínált email sablon mintatára. Szeretnék új emailt hozzáadni, de nem találtam rá sablont. Tud valaki ilyen kiegészítést? Esetleg hogyan tudok hozzáadni úgy új emailt, hogy a beállítások között is látható legyen.

Ez egyedi fejlesztés. Ehhez egy programozó kell neked.

Köszi, bár reméltem egyszerűbb lesz.

Ez a probléma még azóta nem oldódott meg, de találtam egy oldalt mely alapján megoldható. Egész jó összeállítás remélem, hogy összejön.
Először egy új rendelési állapotot kell létrehozni, majd ahhoz tudok emailt készíteni.
A leírás itt: https://www.webmenedzser.hu/snippet/uj-rendelesi-allapot-definialasa-woo-commerce-ben
Aki érti a lényeget, az megjegyzést fűzhetne hozzá. Idő függvénye, de ha eredmény van közzéteszem.

A megoldás (ami jól működik) a következő: Order Status for Woocommerce Pro program. A lényeg, hogy a free verzióban már a rendelési státuszokat létre lehet hozni, ahogy szeretnénk. Ezt követően, hogy a email-ok is szinkronban működjenek a rendelési státuszokkal már a Pro verziót kell megvásárolni. Nem vészes összeg, viszont működik. A support 1 napon belül optimalizálni is tud az igényeid szerint.
Megoldható lenne kis programozással is, de az eredmény fajlagosan több munkát vesz igénybe, mintha megvesszük a komplett plugint. A karbantartásról már nem is beszélve. Remélem másoknak is sikerül így megoldani.
Megjegyzés: az egyedi fejlesztés kb 100.000 plusz amennyit még gondoltak volna (ha nem látod át), ez meg így össz kb 10.000 é minimális tapasztalatokkal 1-2 óra alatt beállítható.

2 kedvelés