Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet beállítani a Woocommerceben, hogy egy termékhez akár háromféle árat is hozzá lehessen rendelni?
Pl. Nettó - Bruttó - Akciós ár
Előre is köszi a válaszokat!
A nettó-bruttó-t az általános beállításokban találod (adó fül), te döntöd el, hogy mi hogyan jelenjen meg a honlapon. Akciós árat az egyes termékeknél adhatsz hozzá, az általános fülön.
Köszi, ezt tudom, de én úgy szeretném, hogy mind a 3 ár megjelenjen egymás alatt.
Az általános beállítások fülön pedig csak egy félét enged - ott csak azt tudom beállítani, hogy az árak közül melyik jelenjen meg
de azt nem hogy mind a 3 ott legyen
Itt egy példa: szonyeg-parna.hu. Az első terméknél van eredeti ár áthúzva + nettó és bruttó.
Az ár megjelenítés utótag sort kell szerkesztened. A példa ott van leírva.
Sziasztok!
Tegnap már megkérdeztem, de ma meg nem találom sehol, valszeg nem küldtem el, úgyhogy nekifutok még egyszer. Ha dupláztam elnézést kérek.
Tehát a gondom az, hogy a WooCommerce árak színei halványak. Szeretném sötétebbre tenni, viszont nem találom ezeket a színkódokat. A normál, és az akciós ár színeit szeretném megváltoztatni. Továbbá arra is szeretnék megoldást, hogy ne tördelje pont az ár közepén a sorokat. Vagyis lehet-e egy
-t beszúrni a két ár közé?
Így néz ki most, és így kellene:
[s:1zgc9vo1]14 990 Ft[/s:1zgc9vo1] 16
990 Ft
[s:1zgc9vo1]14 990 Ft[/s:1zgc9vo1]
16 990 Ft
Köszönöm előre is!
Azért nem találod az első kérdésedet, mert arra írtad, amerre éppen az orrod állt, ezért törlésre került.
(Áthelyeztem volna, ha nem olyan helyre írod, ahol egészen más téma van, és nagy tömegű hozzászólás.)
[s:324d6wkc]14 990 Ft[/s:324d6wkc] 16
990 Ft
[s:324d6wkc]14 990 Ft[/s:324d6wkc]
16 990 Ft
......
Szia!
Ez sablontól is függhet, de egyébként sima css-el megoldható. Egyszerűen az árat befoglaló div et egy display:block -ba kell tenned. Meg lehet máshogy is...
Ha mondasz egy élő oldalt, akkor konkrétabbat tudok mondani.
Például amit Andi írt ide példa oldalt az egyik hozzászólásában, ott .woocommerce-price-suffix nevű osztályt kell display:block-ként. Akkor a bruttó ár felirat és maga az ár is egy sorba kerül.
Köszönöm a segítő szándékot, de sajnos nagyon alacsony szinten állok ezzel, nem igazán tudok a kódban turkálni, csak az adminos beállítások mennek úgy-ahogy. Nem tudsz esetleg egy jó oktatóanyagot erről? Szívesen áldoznék rá, hogy megtanuljam.
Szia!
Ám, alap esetben az ár egy … -ok közé kerül.
Ha ez nálad is így van (mert ezt variálhatják - utólag - egyedi sablonoknál), akkor a sablonod style.css-végére elég egy ilyet beszúrnod:
Ez Profi segítség, köszönöm!