Woocommerce termékek szinkronizálás

Sziasztok!
Egy olyan kérdés merült fel, hogy 4 webáruház termékeit, hogy tudnám automatikusan feltölteni egy központi webáruházba. Ezek mind woocommerce webáruházak. Néztem a feed-eket vagy az API lehet megoldás, ha jó helyen kutatok. Sajnos nagyon kevés időm van felkutatni a legjobb megoldást.
Előre is köszi az infókat!

Lehet xml exportot, importot automatizálni.
Ha olyan sürgős, akkor érdemes egy fejlesztőt keresni.

Automatikus alatt pontosan mit értesz? Egyszeri, automatizált feltöltést, napi egyszeri, vagy valós idejű szinkronizációt, ha egy új termék érkezik “A” webáruházba, akkor az automatikusan kerüljön be “B”-be is? Mi lesz a kapcsolódó adatokkal (termékkategória)? Csak egyirányú lesz, vagy oda-vissza?
Szóval ez nem egy
Milyen hozzáférésed van? Hozzáférsz-e a közvetlenül az szerverhez, az adatbázishoz, vagy csak a WC admin felületéhez?

Az API jó ötlet, a központi helyen létrehozol egy api kulcsot (/wp-admin/admin.php?page=wc-settings&tab=advanced&section=keys)

A forrásoldalon pedig a settings/advanced alatt találsz egy “webhook” nevű pontot, ott tudod beállítani, hogy új termék létrehozásakor hova küldje az infót (a másik oldalon /wp-json/wc/v3/products)
Ideális esetben ennyi.

Én, ha lehetséges, valami ETL jellegű megoldást választanék, ami közvetlenül az adatbázisokkal dolgozik.
Szerintem nem nagy varázslat, főleg, ha megoldható az adatbázisok közti közvetlen kapcsolat. Az egyetlen kihívás az ID mezőkkel való bűvészkedés lesz, vagyis meg kell oldanod, hogy az “A” áruházban lévő 1-es termék ne írja felül a “B” áruházban lévő 1-es terméket. Illetve minden olyan tábla, ami hivatkozik az 1-es termékre, jó helyre mutasson. Ezt vagy megelőzöd, úgy, hogy az áruházakban frissíted a jelenlegi ID-kat megfelelően távoli tartományokra, és az adatbázisokban is beállítod, hogy onnan folytassa, vagy szinkronizációkor korrigálod.