Woocommerce termékek láthatósága

Sziasztok!

Adott egy woocommerce webshop, aminél azt szeretném elérni, hogy a termékeket csak bejelentkezés után láthassa aki regisztrált illetve engedélyeztem a regisztrációját. Tudtok erre valami megoldást?

Pl. https://wordpress.org/plugins/content-warning-v2/

Köszönöm. Ezzel pop up felugró ablakot szuperül tudok csinálni, de a célom az lenne, hogy mondjuk a shopot vagy az egyik ürlapomat csak az láthassa aki regisztrált és bejelentkezett. Ezzel ezt meg tudom oldani? Nem találom a beállítások között…

Az elfogadom esetére átirányítás a regisztrációra. És lehet valami member bővítménnyel kombinálni.

Tulajdonképpen, nem világos számomra, hogy mit is szeretnél; anélkül regisztráljon valaki, hogy látta volna a kínálatot? Eléggé bizarul hangzik (nekem).

Csinálj egy slideshow oldalt, ahol bemutatod, hogy mid van, valami memberrel irányítsd regisztrációra azt, akinek még nem ment el a kedve a vásárlástól. :slight_smile: :slight_smile:

Szóval: bontsd lépésekre, hogy mit szeretnél, hogy mit csináljon a jövőbeli vásárló, és azokon kell végigvezetni valahogyan.

Köszi!! Időközben átgondoltam :slight_smile: Csak céges vásárlók, megrendelők és jelen esetben csak egy szolgáltatást rendelnek meg. Kb 50 cég rendel jelen esetben is cégenként napi 3-5 alkalommal, telefonon. Ezt szeretnénk kiváltani. Azért gondoltam a woocommerce-re mert jól dokumentált követhető. Fontos, hogy a szolgáltatást csak a már szerződött és regisztrált vállalkozások rendelhessék meg, természetesen a weboldal többi része nyilvános lenne. Ezért szeretném csak azt a megrendelő részt zárttá tenni. Bár ahogy olvasgatok utána egyre többször merül fel bennem, hogy contact form 7-el és egy database extensionnal is meg tudnám oldani, de ott nem olyan jók a statisztikák :slight_smile:

A termékek/szolgáltatások száma, variációja nagyban befolyásolja a döntésedet (meg a termék jellege, csomagolás, szállítás módja, ha van ilyen). Adott esetben egy CF7 mód is jobb lehet a telefonos kiszolgálásnál. :slight_smile:

Egy szolgáltatásnál majdnem biztos, hogy elegendő a CF7.: pk. egy ÜGYFELEINK oldal, amit csak a regisztráltak érhetnek el, a regisztrációt kézzel engedélyezed minden esetben, az oldalra egy gondos megrendelő úrlap, és készen is vagy. :slight_smile:

Köszönöm! Ez az a megoldás ami mellett én is leteszem a voksom :slight_smile: