Sziasztok!
Adott egy woocommerce webshop, aminél azt szeretném elérni, hogy a termékeket csak bejelentkezés után láthassa aki regisztrált illetve engedélyeztem a regisztrációját. Tudtok erre valami megoldást?
Köszönöm. Ezzel pop up felugró ablakot szuperül tudok csinálni, de a célom az lenne, hogy mondjuk a shopot vagy az egyik ürlapomat csak az láthassa aki regisztrált és bejelentkezett. Ezzel ezt meg tudom oldani? Nem találom a beállítások között…
Az elfogadom esetére átirányítás a regisztrációra. És lehet valami member bővítménnyel kombinálni.
Tulajdonképpen, nem világos számomra, hogy mit is szeretnél; anélkül regisztráljon valaki, hogy látta volna a kínálatot? Eléggé bizarul hangzik (nekem).
Csinálj egy slideshow oldalt, ahol bemutatod, hogy mid van, valami memberrel irányítsd regisztrációra azt, akinek még nem ment el a kedve a vásárlástól.

Szóval: bontsd lépésekre, hogy mit szeretnél, hogy mit csináljon a jövőbeli vásárló, és azokon kell végigvezetni valahogyan.
Köszi!! Időközben átgondoltam
Csak céges vásárlók, megrendelők és jelen esetben csak egy szolgáltatást rendelnek meg. Kb 50 cég rendel jelen esetben is cégenként napi 3-5 alkalommal, telefonon. Ezt szeretnénk kiváltani. Azért gondoltam a woocommerce-re mert jól dokumentált követhető. Fontos, hogy a szolgáltatást csak a már szerződött és regisztrált vállalkozások rendelhessék meg, természetesen a weboldal többi része nyilvános lenne. Ezért szeretném csak azt a megrendelő részt zárttá tenni. Bár ahogy olvasgatok utána egyre többször merül fel bennem, hogy contact form 7-el és egy database extensionnal is meg tudnám oldani, de ott nem olyan jók a statisztikák 
A termékek/szolgáltatások száma, variációja nagyban befolyásolja a döntésedet (meg a termék jellege, csomagolás, szállítás módja, ha van ilyen). Adott esetben egy CF7 mód is jobb lehet a telefonos kiszolgálásnál. 
Egy szolgáltatásnál majdnem biztos, hogy elegendő a CF7.: pk. egy ÜGYFELEINK oldal, amit csak a regisztráltak érhetnek el, a regisztrációt kézzel engedélyezed minden esetben, az oldalra egy gondos megrendelő úrlap, és készen is vagy. 
Köszönöm! Ez az a megoldás ami mellett én is leteszem a voksom