Woocommerce - Teljes ár mellé kg/g/l árak feltüntetése.

Sziasztok! Szeretném az áruházamba a termékek mellé feltüntetni, hogy mennyi azok liter/kg/gramm ára… melyik bővitménnyel van erre lehetőségem? Nem kell, hogy számoljon, semmi extra, teljesen jó, hogy manuálisan kitöltöm. Az Attributumok résznél meg tudom adni, de az már külön kattintásra érhető el. Én azt szeretném, ha az ár alá töltené be a terméklapon és a kategória listában is. Hogyan tudom ezt megvalósítani?

Pl.:

Termék ára: 500 Ft.

1000 Ft/Liter

Erre szerintem nem fogsz bővítményt találni mivel ezt mindig az adott témában szoktuk beépíteni hogy melyik attribútum hogy jelenjen meg mivel az attribútumok nak ugye minden Témánál van egy alap megjelenése viszont te nem oda szeretnéd. úgy hogy ehhez mindenképpen keresned kell egy programozót aki be tudja ezt neked oda rakni ha viszont nem fontos hogy kimondottan a termék ára alatt jelenjen meg akkor érdemes berakni Mondjuk a leírásba.

Köszönöm az infókat.

Igazából egyrészt a termék képe melletti blokkban szeretném megjeleníteni. Másrészt a legjobb az lenne ha nem csak a terméklapon lenne látható, hanem a terméklistában is. A módszer igazság szerint mindegy lenne, de az egyedi programozást kihagyom… ha nincs más út, akkor lemondok erről. Újdonság nekem most ez a WP, így semmi ötletem ennek megvalósítási módjára.

Elsőre a - WooCommerce Price Per Unit - bővítményre bukkantam. De ott nem tudok különféle egységeket megadni, mint pl.: Liter…

Ha nem szeretnél egy programozónak pár ezer Ft-ot kifizetni, akkor sajnos csak az a megoldás marad hogy magadnak kell megcsinálni.
Egyébként nem egy ördöngös feladat, szerintem néhány óra alatt Egyébként te is meg tudod oldani.
Én úgy állnék neki hogy acf-el létrehoznak egy egyedi mezőt mondjuk mértékegység néven, elég a sima text mező, ahova minden terméknél be tudod írni, hogy az adott terméknek Mi a mértékegysége pl liter.
Aztán már csak a témában a woocommerce mappában a megfelelő fájlok ba kell beilleszteni a shortcode-ot. Vagy a function.PHP ban felülírni az ár megjelenést úgy hogy ott is megjelenjen az adott shortcode.
Sok sikert

Szia.
Én így oldottam meg: