Woocommerce szállítási költség beállítása

Sziasztok!

Webshopot készítek és elakadtam a szállítási költségek beállításánál. Kis értékű és kis súllyal rendelkező áruk lesznek a webshopban, ezért a legolcsóbb szállítási megoldásnak a postai levélként való feladást találtam, amely esetében súlyra határozza meg a Posta a kézbesítés árát.

Odáig eljutottam, hogy termékenként be tudok állítani szállítási költséget, viszont ha pl. egyszerre több terméket rendel valaki és egy levélben postázom, akkor logikusan olcsóbb lesz a szállítási költség, mintha minden termék külön menne. Pl. ha 2 db 50 grammos terméket rendel valaki (azaz 100 gramm lesz a súlya összesen), a postai díjszabás alapján 100g-ig 260 Ft-ba kerül a kézbesítés, viszont nekem csak úgy sikerül beállítani, hogy külön-külön felszámítja a díjszabás alapján 50g-ig 200 Ft-ot, ami 400 Ft a 260 Ft-tal szemben. A cél az lenne, hogy valahogy a kosárba kerülő termékek súlyát összesítse és ahhoz viszonyítva állapítsa meg a szállítási költséget a Woocommerce.

Valakinek van ötlete ennek megoldására?

Előre is köszönöm a segítséget!

igen, irni kell egy sajat szallitasi modult :slight_smile:

Ez segít neked: http://codecanyon.net/item/table-rate-shipping-for-woocommerce/3796656