woocommerce - storefront sablon magyarítás

Sziasztok,Aktiváltam a Woocommerce által hivatalosan ajánlott Storefront sablont és beállítottam a homepage-et, amitől a nyitólapon különböző bontásokban jelennek meg a termékek úgy mint, “Product categories”, “Recent products”, stb. A gond az, hogy szó szerint, vagyis angolul, annak ellenére, hogy minden más (a woocommerce admin, -frontend, kosár, stb,) az elvártaknak megfelelően magyar.Megnéztem a storefront egyetlen .po fálját és neki is ugrottam volna lefordítani, de már az első kifejezést (“product categories”) sem találom benne, sem egyben, sem szavanként, így el sem kezdtem.Ha van valakinek tapasztalata, ötlete a témával kapcsolatban, megköszönném.

Lefordítod a po fájlt, ami marad angol, azt kénytelen leszel a sablonban megkeresni, mivel 99,9%, hogy az nem fordításra előkészítetten van a sablonban (és ezért nem látod a po fájlban).

Nagyon köszi! Elindultam ebbe az irányba is, de kezdő lévén nem sok mindent találtam, mindössze a ~/wp-content/themes/storefront folderben egy template-homepage.php-t, az alábbiakkal.

<br />
<?php<br />
/**<br />
* @hooked storefront_homepage_content - 10<br />
* @hooked storefront_product_categories - 20<br />
* @hooked storefront_recent_products - 30<br />
* @hooked storefront_featured_products - 40<br />
* @hooked storefront_popular_products - 50<br />
* @hooked storefront_on_sale_products - 60<br />
*/<br />
do_action( 'homepage' );<br />
?><br />

```<br />
Ezek meg ugye nyilván relatív direktívák, ezért nem itt kellene átírni. <br />
 <br />
Egyáltalán fájlrendszerben keressem vagy az adatbázisban?<br />
 <br />
 <br />
Köszi!

Tedd azt meg, hogy a Poedittel csinálj egy új .pot fájlt, majd a meglévő po-fájlt frissítsd fel vele, és utánna állj neki fordítani.Gyakran előfordul, hogy frissítik a bővítményt/sablont, de a nyelvi fájlt úgy hagyják, ahogyan valaha volt.Lehet, hogy itt is ez fordul elő.(Az sem elképzelhetetlen, hogy a sablon támaszkodik a woocommerce bővítmény nyelvi fájljaira, és ott nincs lefordítva ez a rész.)Sőt! Azt se felejtsük el, hogy a fordítást ne a Storefront languages mappápa helyezzük, hanem ide: /wp-content/languages/themes/storefront-hu_HU.mo

Megnéztem: az van a legfrissebb Storefront nyelvi fájljában (storefront.pot), ami bele is van barkácsolva, vagyis, ugyanazt hozza létre a Poeditpro, ha végigfuttatom a sablonon.

Köszi a segítséget!

Teljesen kezdő vagyok saját részre próbálkoztam és a az én céljaimnak megfelelő dolgot össze tudtam hozni, most a barátomnak csinálnék egy ugyan ilyen alap oldalt, de nem találom hogy lehetne magyarrá varázsolni a woocommerce pedig az első próbálkozásnál valahol valamire kattintottam és magyar lett(biztos hogy nem én fordítottam és töltögettem .po fileokat mert fogalmam sincs, hogy hogy kell.)Tudva valaki segíteni, hogy hol kell átállítani magyarra?

Itt elkezdtük fordítani, ha valaki kedvet kapna: http://www.transifex.com/projects/p/storefront-1/language/hu_HU/

Én megtaláltam ezeket a részeket a php-ban, át is tudom írni, de az ékezetesek így nem jól jelennek meg. Ezt valahogy ki lehetne küszöbölni?

Az ékezetes betűket helyettesítsd a html karakterekkel (http://www.ascii.cl/htmlcodes.htm)pl.

<br />
Ámít = Ámít