Woocommerce regisztrációs form testreszabása

Üdv mindenkinek!
Most használom először a woocommerce-t…
Szeretném testre szabni a regisztrációs formot, de sehol nem találom …
Elvileg a woocommerce/beállítások/fiókok&adatkezelés fülön kellene lennie egy ilyen lehetőségnek, de nekem nincs ( lehet sablon függő is a dolog?)
Van vkinek ötlete hogyan lehet elővarázsolni? Mi lehet gond, hogy nekem nincs ilyen?
Esetleg ha máshogy nem megoldható, ajánlanátok olyan bővítményt, amivel testre lehet szabni?
nagyom köszönöm a segítséget, ötleteket előre is!
Zs.

Mit értesz testreszabás alatt?
Ha designt, akkor sima css.
Ha pl plusz mezőt, akkor elég sok plugin létezik rá, pl.: Custom Registration Fields for WooCommerce

Üdv!
A woo blokk checkout oldalát használnám, az a design tetszik.
Szeretnék plusz mezőt, ahol meg lehet adni cégek esetén az adószámot.
Kipróbáltam már párat, de eddig nem találtam olyat, amivel működne, ráadásul valamitől a magyar fordítást sem hajlandó már betölteni egyes mezőknél…

Üdv igazából 2 megoldás van.
1, a Hucommerce prémium tudja érdemes lehet azt használni.
2, egyedi fejlesztés
Mert ha jól értem a checkoutot akarod szerkeszteni, és nem a regisztrációt, amit fentebb írtál.

Üdv! Igazából mindkettőt, csak a pénztár oldalon nem a sablonban lévő oldalt szeretném használni, hanem, a woo alap blokk pénztár oldalát, amibe vmiért egyik eddig próbált bővítmény sem integrálja be a plusz mezőt.Most használom először ezt a keretrendszert, rá kell jönnöm, mi hogyan működik… Ráadásul próba közben vmiért megbolondult a nyelvi file-ok betöltése is… a loco translate ugy néz ki nem igazán működik biztosan… több fórumon is jelezték már ezt a problémát, de egyértelműen nem jöttek rá mi okozza… server, vagy maga az oldal…a hucommerce jónak tűnik, kipróbálom… nagyon köszi…

Valószínűleg tényleg server oldali lehet a gond, mert 1x csak magától megjavultak a fordítások., amúgy kipróbáltam, tetszik a hucommerce plugin, jól használhstó, de sajnos a woo blokk checkout oldala ugyanúgy nem eszi meg… így maradt a sima pénztár oldal