Kedves WP szakértők!
Gondban vagyok. A wordpress-el működő oldalunkra szerettem volna PayPal fizetési lehetőséget feltenni.Ehhez találtam egy plugint, a woocommerce nevűt. Sajnos ez rossz választás volt. Kiderült, hogy erre nincsen szükségünk, mert nem webáruház jellegű pluginra van szükségünk, hanem csak egyszeri fizetések fogadására. Non-profit szervezet vagyunk, s csak a tagdíjbeszedéshez kell a PayPal.
A PayPal-t és a bankszámlánkat összekötöttem, s a bank javaslatára feltöltöttem ezt a plugint. Amikor kiderült, hogy ez nem jó nekünk sajnos elkövettem egy hibát, nem uninstall móddal vettem le, hanem deaktiváltam és bejelöltem a törlést.
Ez viszont azt eredményezte, hogy a teljes lap - az admin felület is és az oldal is elérhetetlenné vált.
Az oldalon is és az admin felületen is ezt az error üzenetet írja ki: Fatal error: Call to undefined function is_cart() in /home/amhuncham/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-paypal-powered-by-braintree/woocommerce-gateway-paypal-powered-by-braintree.php on line 591
Kérek szépen tanácsot, hogy mit tegyek.
Előre is köszönöm szépen.
Ha a woocommercet törölted, a braintree gateway plugint is törölnöd kell. Ennek a pluginnak a működéséhez telepítve és aktiválva kell lenni a woocommerce pluginnak. Ftp-n tudod törölni.
Köszönöm szépen a javaslatot. A C-panel file managerben töröltem. Működött. Az error üzenet helyett ismét működik az oldal.