WooCommerce - Pick pack pont plugin integrálás

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, Egy Wordpress alatt futó WooCommerce rendszer alá beépülő pick pack pont pluginnal kapcsolatban.

Van nekem egy ismerősöm, aki gyermekruhákkal foglalkozik, és segítek neki webshopot készíteni.

Elkezdtem felépíteni az oldalt, és már minden egész szépen működök, viszont ez a pick pack pont beépítés meghaladja a képességeimet.

Vásároltam egy pick pack pont modult, amit szeretnék normálisan üzemre bírni. A probléma az vele, hogy a vásárlás befejezése oldalon, rossz helyen jelenik meg.

Ezen kívül nagyobb baj vele, hogy ha a kosár oldalon ami ugye a befejezés oldal előtt van, nem a pick pack pontos szállítási módot választják, hanem bármi mást, akkor a következő oldalon elő sem jön, a box ahol a címet tudnák választani, hiába kattint ott rá, hogy pick pack pontra szeretné mégis rendelni.

Remélem nagyjából érthetően írtam le a problémát :)

Ezen a címen lehet elérni az oldalt: gyermekruhashop

Előre is nagyon köszönöm a segítséget :)

“Vásároltam egy pick pack pont modult” - akkor jár neked a pénzedért a support is, ha nem tévedek, tehát előbb a fejlesztőt kellene meginterjúvolnod. Ha más is belefutott már a hibába, ő(k) biztosan nem tippelget, hanem tudja a megoldást.

Ráadásul a sablon is kereskedelmi, kicsi az esély, hogy éppen ez a sablon megvan másnak is, hogy belenézzen.

De ha minden kötél szakad: http://kozosseg.wphu.org/topic/10076-woocommerce-%C3%A9s-pick-pack-pont/

Ez ingyé van, András jóvoltából.

Andrea wrote:
"Vásároltam egy pick pack pont modult" - akkor jár neked a pénzedért a support is, ha nem tévedek, tehát előbb a fejlesztőt kellene meginterjúvolnod. Ha más is belefutott már a hibába, ő(k) biztosan nem tippelget, hanem tudja a megoldást.
Ráadásul a sablon is kereskedelmi, kicsi az esély, hogy éppen ez a sablon megvan másnak is, hogy belenézzen.

De ha minden kötél szakad: http://kozosseg.wphu.org/topic/10076-woocommerce-%C3%A9s-pick-pack-pont/
Ez ingyé van, András jóvoltából.

Renden, akkor beszélek vele először.

Köszönöm!