Woocommerce menü elemek hozzáadása

Üdv!Olyan problémám van, hogy termék kategóriáknál létrehozom a szülő és azok alkategóriáit, viszont amikor menünél hozzászeretném adni az adott menühöz a termékkategóriákat, akkor ömlesztve mutatja az összes kategóriát és nem strukturálva és így sajnos elég körülményes hozzáadni a kategóriákat, főleg több 100 kategória/alkategória esetén.Van erre valami plugin vagy egyéb használható megoldás?Köszi

Gábor

Keresni a kategória nevére? Sajnos a menü kezelő (és úgy egybe a wp) nem olyan méretű adatmennyiség rendezésére és kezelésre lett kifejlesztve. Lehet vele gond nélkül, csak ilyen apróbb macerákkal sajnos szembe kell nézni. =/

nem keresőre gondolok, hanem, hogy a menünél a termékkategóriákat eleve ömlesztve listázza ki. Így van, hogy egy adott kategória pl.: Samsung többször is előfordul, de nem látszik, hogy mi a szülő kategória, így elég körülményes hozzáadni menühöz.Pl.:

Notebook

-10-13"

–SamsungEz a menühozzáadónál sajnos nem minden esetben ilyen strukturáltan listázódik ki, hanem csak így egymás alatt: Notebook, 10-13", Samsung.

Ja ez tényleg elég bénácska…

Hogy ez WP vagy WOO bug, a fene tudja.

Mindenesetre a a sima bejegyzés kategóriáknál mindig szépen látni a kategória struktúrát.

Ezért talán WOO gond. Lehet kéne nekik dobni egy levelet hátha tudnák javítani…

Nekem úgy tűnik, mintha ez hiányozna neked: https://wordpress.org/plugins/woocommerce-product-sort-and-display/(Ha tévedek, akkor bocsi, csak keresgéltem a woocommerce menu sort, és a woocommerce menu order kifejezésekkel. Ha nem erre gondoltál, akkor keress a megadott kifejezéssel, vannak megoldások.)

A szerkesztőben lévő Termékkategóriákra gondoltam, ahol ömlesztve mutatja a dolgokat. Nincs struktúra.

Szerintem csak húzd oda ahová szeretnéd, de jobb lenne, ha leírnád az oldalt ahová menne a menü…

Az alkategória nevébe a főkategóriát beírni, mondjuk nem is rossz ötlet. :slight_smile: