Kedves fórumozók!
Segítségeteket szeretném kérni! A következő a gondom.
Vettem egy sablont ami woocommerce kompatibilis. El kezdtem csinálni. De nem találtam a woocom.. pluginhoz magyar nyelvi filokat. Fordítgatni kezdtem.
Azonban nem működtek így gombok. Ezért úgy gondoltam hogy letörlöm és újra telepítem a woocommecet. .Ezt megtettem FTP.-n keresztül .Tehát nem kikapcsoltam és töröltem a WP bövítményeknél. Feltöltöttem egy újat találtam hozzá magyar po filet. De régi beállítások közül átlógnak dolgok így nem egy teljesen új szűz woocom... pluginom van. A kosár formája is szét esett és a termékeket nem tudom oldalakhoz rendelni.
Röviden ennyi. De az is lehet hogy nem jól csinálom. Ha terméket teszek fel akkor azt hogy tudom a menüponthoz rendelni. Pl Áruház--->Bizsuk--->Karkötők És ide szeretném az összes karkötőt tenni. A Termék feltöltő oldalon azonban csak kategória és cimke beállítási lehetőségem van.
Továbbá nem találom a bejelentkezés és a mini kosár fordításának helyét
Talán az adatbázisban is törölni kéne valamit? Vagy az egész eddigi munkát? Újra feltenni a WP-t, themát és a wocommercet?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
A magyarosítás benne van, csak rá kell klikkelni egy gombra. Most ne kérdezd, pontosan hol… Az egyik fül alatt van elrejtve azt hiszem ott, ahol a szerver információk vannak. A po fájl nem is kell. A .mo fájl a nyelvi programfájl.
Nem értem, mit akarsz menüponthoz rendelni? A karkötők az nem egy kategória a karkötőknek? A terméket felviszed egy kategóriába, az oda tartozik. A menüt használod a sablon gyáriját vagy elkészíted magadnak a menük menüpontban. Beteszed a kívánt sorrendben a kategóriákat, és ott meg fog jelenni a termék.
Ha nagyon összkutyultad, érdemes a sablont és a wc-t törölnöd (NEM ftp-n, hanem az adminban), esetleg adatbázisban rákeresni, hagyott-e hátra valami szemetet.
Köszönöm a segítséged!
Közben elkezdtem egy aldomainen az egészet újra csinálni. Majd utána megpróbálom valahogy a főoldalra irányítani. De az még odébb van.
Még egyszer Köszönöm a választ!
Üdv
Kati