woocommerce készlet állapot

Sziasztok! Az a problémám, hogy szeretnék az eredetileg meglévő “készleten” és “elfogyott” lehetőségken kívűl más készletállapotokat is beállítani. Tudtok erre valami egyszerű megoldást?

Kis programozással van megoldás:

http://stackoverflow.com/questions/26912556/add-stock-option-in-woocommerce

Nem teszteltem, ezért nem tudom, hogy tényleg működik-e. De majd elmondod.


Hétvégén lesz rá időm, kiderül és jelzem :)

Sziasztok, tesztelted? működik?Másik készlet érintő kérdés,

Adott egy váza ami többféle díszítéssel kapható az éppen aktuális alkalomra, ezek különálló termékek, azért hogy alkalmankénti kategóriába csak az adott díszítést mutasson, mert ha variálható termék lenne, ünneprontóként mutat a karácsonyi díszítés a húsvéti kategóriában

Van valakinek ötlete, hogy a készletet mégis egy termékként kezelje?

A csoportosított termék megint nem jó mert ott attól még a csoportban lévő termékeknek külön készlete van

vagy erre egy külön bővítmény kéne ahol össze lehet vonni készletre az ugyanazon termékeket, de ki tud ilyent megírni.ötlet?

Szia, nekem sehogy sem működik, pedig küzdöttem vele… Szerintem vidd fel termékvariációnként és kategórizáld… így több féle képpen tudod szűrni és csak a keresési feltételeknek megfelelőt fogod látni :slight_smile:

Én meg ezzel küzdök, variációként nem jó mert mintánként más termékkép jár hozzá… a csoportosított termék lenne a jó csak ott meg nem a főtermékből vonja le a készletet hanem a csoportosított termékekből külön-külön, ami pont a küzdelmem oka:)