Sziasztok!
Minden lényeges dolog (termékek leírása, fizetési módok, stb.) remekül működnek,
de egyszerűen nem értem, miért nem jelennek meg a termék képek!
A sablonom “Woocommerce ready”: Travelify.
Minden frissítve.
Az eredeti képek 600 x 800-as méretűek, ennek arányosan megadtam a Woocommerce / Beállítások / Termékek-nél a képek méretét Katalógus / Önálló termékkép / Termék bélyegképek méretét.
Majd a Médiatárbe feltöltöttem a képeket.
Generáltam galériát.
Regenerate Thumbnails-t folyamatosan használom, a képek ott vannak mindenféle méretben az uploads / hónap mappában.
Termékhez megyek, Kiemelt kép beállítása / Termékgaléria képek hozzáadása esetén csak a nagy (feltöltött) képekből tudok választani, de gondolom/-nám majd szépen hozzárendeli a kis képet de nem történik semmi = nem jelenik meg sem a szerkesztőben sem az oldalon a (kis, nagy…) kép.
?!
Kategóriák, Címkék kellenek?! Mert 10 egyfajta terméknél ezt teljesen feleslegesnek találom.
Előre is köszi!!!
Linket tudnál adni, hogy pl. hol nem jelenik meg?
Üdv.
wp-content mappán belül az uploads mappának adni kell írásjogot. tehát az írásjog 777 legyen.
Ez után sem jelennek meg?
Szia,
“27770” a jog, tehát a “Set GID on Start” is be van kapcsolva (de amúgy próbáltam szimpla 777-el : )
szóval a válasz: így sem működik .
Ha feltöltöd a képet, a médiatárban megjelenik?
Post-hoz be tudod szúrni?
Médiatárban megjelenik,
ha pl. egy oldalba beszúrom, Média hozzáadása, nem jelenik meg ott sem .
…
Ez elgondolkoztatott, hogy talán az popup / Ad - Block egyik verziója miatt van ez?
… és igen :@
Nemhiszemel.
Sry, akkor probléma megoldva: tanulság: némelyik popup / Ad - Block betesz a WP-nek :]]]
Ilyenkor az adott domain-en engedélyezd.
Köszi a segítséget!
Ilyenkor az adott domain-en engedélyezd.
= Ilyenkor az adott domain-t engedélyezd.
!!! Tehát a domain-en lehessen popup, ADS…
Pedig nem pop-upként nyílik meg a képfeltöltő. Mindegy, megoldódott a gond akkor és nem a woocommerce volt a ludas. 
Tudom, ezért eszembe se jutott!!! 
Csak volt már hogy vmi funkció nem működött plugin miatt, gondoltam hátha… és bevált! 8)
Így másoknak is jól jöhet