Woocommerce képek?!

Sziasztok!

Minden lényeges dolog (termékek leírása, fizetési módok, stb.) remekül működnek,

de egyszerűen nem értem, miért nem jelennek meg a termék képek!

A sablonom “Woocommerce ready”: Travelify.

Minden frissítve.

Az eredeti képek 600 x 800-as méretűek, ennek arányosan megadtam a Woocommerce / Beállítások / Termékek-nél a képek méretét Katalógus / Önálló termékkép / Termék bélyegképek méretét.

Majd a Médiatárbe feltöltöttem a képeket.

Generáltam galériát.

Regenerate Thumbnails-t folyamatosan használom, a képek ott vannak mindenféle méretben az uploads / hónap mappában.

Termékhez megyek, Kiemelt kép beállítása / Termékgaléria képek hozzáadása esetén csak a nagy (feltöltött) képekből tudok választani, de gondolom/-nám majd szépen hozzárendeli a kis képet de nem történik semmi = nem jelenik meg sem a szerkesztőben sem az oldalon a (kis, nagy…) kép.

?!

Kategóriák, Címkék kellenek?! Mert 10 egyfajta terméknél ezt teljesen feleslegesnek találom.

Előre is köszi!!!

Linket tudnál adni, hogy pl. hol nem jelenik meg?

Üdv.

wp-content mappán belül az uploads mappának adni kell írásjogot. tehát az írásjog 777 legyen.

Ez után sem jelennek meg?

Szia,

“27770” a jog, tehát a “Set GID on Start” is be van kapcsolva (de amúgy próbáltam szimpla 777-el : )

szóval a válasz: így sem működik .

Szia,

persze:

http://marathontime.hu/uzlet/

Köszi!

Ha feltöltöd a képet, a médiatárban megjelenik?

Post-hoz be tudod szúrni?

Médiatárban megjelenik,

ha pl. egy oldalba beszúrom, Média hozzáadása, nem jelenik meg ott sem .

Ez elgondolkoztatott, hogy talán az popup / Ad - Block egyik verziója miatt van ez?

… és igen :@

Nemhiszemel.

Sry, akkor probléma megoldva: tanulság: némelyik popup / Ad - Block betesz a WP-nek :]]]

Ilyenkor az adott domain-en engedélyezd.

Köszi a segítséget!

Ilyenkor az adott domain-en engedélyezd.

= Ilyenkor az adott domain-t engedélyezd.

!!! Tehát a domain-en lehessen popup, ADS…

Pedig nem pop-upként nyílik meg a képfeltöltő. Mindegy, megoldódott a gond akkor és nem a woocommerce volt a ludas. :slight_smile:

Tudom, ezért eszembe se jutott!!! :smiley:

Csak volt már hogy vmi funkció nem működött plugin miatt, gondoltam hátha… és bevált! 8)

Így másoknak is jól jöhet :wink: