WooCommerce Ingyenes szállítás

Sziasztok!



Hogyan lehet olyat csinálni woocommerce bővítménnyel, hogy X Ft felett ingyenes legyen a szállítás a boltban? Addig nyilván eljutottam, hogy beállítottam az ingyenes szállítás opciót ilyen módon, de a normális az lenne, ha ilyenkor a többi választási lehetősége a vásárlónak (pl szállítás futárral, stb) ugyanúgy elérhető maradna, csak 0 Ft lenne, nem az eredeti ár, hiszen az ingyenes szállítás minden esetben igaz, akármilyen szállítási módot választ…

Pl a pick-pack modul ezt nagyon jól kezeli, de a többinél nem tudom beállítani…

Van ehhez valamilyen bővítmény? Vagy meg lehet oldani alapból is, csak én nem tudok róla?



Minden segítséget nagyon köszönök! :slight_smile:

Eddig jól ment. Viszont a legutóbbi frissítés óta nem megy megfelelően valamiért. Írtam is tegnap a fejlesztőknek. :slight_smile:



(trükk: állítsd az ingyenest az első helyre)



Írok, ha lesz rá megoldás.

Közben egy fizetős modullal oldottam meg a kérdést, de remélem a későbbi verziókban sikerül ezt beletenni a woocommercebe is :slight_smile:

http://codecanyon.net/item/table-rate-shipping-for-woocommerce/3796656

És az összes szállítási módot kikapcsoltad?

Az alapértelmezetteket igen. Még egy pick-pack modul van fent, azzal szépen megy együtt.

Sziasztok!

Ugyanezzel a problémával küzdök, illetve lehet hogy ultra egyedi az igényem, de én egyrészt azt szeretném megoldani, hogy ha eléri a kosár értéke a 12.000 Ft-ot, ne legyen a lehetőségek között a fizetős házhozszállítás opció, hanem automatikusan CSAK az ingyenes házhozszállítás szerepeljen.
Jelenleg a szállítási módoknál létrehoztam egy ingyenes szállítást, ami valóban előjön opcióként, ha elértük a megadott értéket, de még mindig csak mint opció jelenik meg, ott marad a csomagküldő fizetős szállítási opciója.

Plusz olyat szeretnék még összehozni, hogy a fizetési módoknál az utánvétes fizetést is választható legyen, annak az 500 Ft-os költségét pedig automatikusan egy plusz sorban adja hozzá a fizetendőkhöz függetlenül attól, hogy a szállítás ingyenes-e vagy sem…

Valami megoldási javaslat erre?