WooCommerce-hez XLS import

Sziasztok!Keresek olyan eszközt, kiegészítőt, mellyel a woocommerce-be be tudom emelni egy excel tábla összes sorát, soronként egy termék. Kb 110 termékem lenne átlagosan havi szinten cserélődően

Előre is köszönöm

Köszönöm, valami hasonló, de nem 30E Ft-os lehetőség? Kb havonta, kéthavonta lenne 100 termék amit be kellene vinni. Sajnos Feleségem nem enged egy ekkora kiadást jelen pillanatban, csak akkor, ha látja visszajönni és azután

Tegnap a manuálisan felvitt termékeimre kattintva a keresett oldal nem található üzenetet kaptam, mikor bekapcsolva volt az xls importer bővítmény. Annak kikapcsolásával megoldódott a probléma, csak nem szeretnék 100 terméket felvinni, bár lehet, hogy rákényszerülök.

Még 1 hibát láttam, hogy a kosárba rak gomb ugrál ha ráviszem az egeret (sablon Divii). Magát a termékeket 06.01.-el indítanám, de a webshopnál még hiányzik engedélyem, így az még várat magára és Feleségem bejelentésére

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Frissítsd a Közvetlen link szerkezetet.Webáruház működtetésére - hacsak nem különleges, jogszabályban felsorolt termékeket kínálsz - nincs szükség engedélyre, az önkormányzathoz kell csak bejelenteni (bejelentésköteles, nem engedélyköteles).

Lehet árusítani magánszemélyként, adószámos magánszemélyként, illetve kereskedői vállalkozási tevékenység keretében (az utóbbinál az egyéni vagy társas vállalkozói forma ügyintézése is kb. 24 óra, és online történik, csak a társas vállalkozáshoz még ügyvéd is kell).

Sajnos ehhez még az ÁNTSZ logo használati szerződését is meg kell kötni, mert ki kell tenni az oldalra és csak azután indíthatom az értékesítést.
A közvetlen link szerkezetét hogyan módosítsam, mert az a /termékek/proba1 -re van állítva, amit megnyitottam és leokéztam, de semmi változás. Tegnap feltettem 10 terméket jún 1-re időzítve. Most kikapcsoltam a woot, este állítgatom. Meg kellene keressem a kosár részt, mert ki kellene kapcsolni az engedélyezés végéig.

Először alaphelyzet - OK, majd ezt követően a saját szerkezet és OK (ékezetet ne tegyél a saját szerkezetbe (sem).

Sajna ez nem oldotta meg a problémát, más ötlet?

Sziasztok

Használom az All Import bővítményt woocommerce kiegészítéssel. Az elkészített csv-ben van egy kategória oszlop. Ezt szeretném beemelni a termékkategóriák közzé. Hogyan csináljam?

 

Megoldva, csak aludni kellett rá egyet. Nem húztam be a termékkategóriát csak vártam a rendezést