WooCommerce Fórum

Sziasztok! Nagyon sok WooCommerce kérdés merül fel mostanában, ezért létrehoztam egy külön fórumot neki. Nem is csodálom, jó kis rendszer! :slight_smile:

Tudna valaki segíteni? Valamiért nem látszódnak a termékeknél a vélemények, pedig mindenhol engedélyezve van…



Valaki, valami ötlet?



Köszönöm előre is!

Ha adnál egy url címet, rá lehetne nézni. :wink:

Halihó!

Vókommerszes kérdésem lenne. Elöljáróban annyit, hogy nem vagyok programozó, sem informatikus, de több honlapot csináltam már, és mindig tanulok. Most épp egy WooCommerce webshoppal kísérletezem.

A kérdésem a következő:

Van olyan, aki WooCommerce webshopba Pick Pack Pontos térképet tett be? Ha igen, hova? Van egy ilyen kód: http://www.pickpackpont.hu/pick-pack-pont-kereso/, és azt keresem, hogy hová lehetne szépen berakni…

Valakinek van ötlete?

Sziasztok!

WP és Woocommerce használat során egy hibába ütköztem, és egyenlőre sehol nem találtam rá megoldást.
Egy WP oldalt kezdtem el csinálni beállításokban magyar nyelv-el beállítva.
Menük, stb. számomra így értelmezhetőek.

Telepítettem Woocommerce-t és feltöltöttem pár terméket. Az oldal németül kell, hogy menjen, ezért átállítottam a beállításokban deutch-ra a nyelvet. Majd jöttek a meglepetések. Amiket feltöltöttem termékeket szépen hozza magyar nyelvi beállítás mellett, például
/termekkategoria/honig cím mellett, de németre váltva /produkt-kategorie/honig cím mellett hibaüzenetet ad, nem találja. Próbáltam azt is, hogy töröltem minden terméket, és újralétrehoztam, feltöltöttem, de deutch nyelv alatt működve, a végeredmény ugyan az a hiba. Azt is próbáltam, woocommerce-t kitöröltem, de mindent megjegyzett.Milyen módon lehetne ezt a hibát orvosolni? Bizonyára tud valaki ebben segíteni.

Köszönöm a megtisztelő választ!