Sziasztok!
Nem tudom hogy illik-e ilyen bejegyzést felrakni, de nem vagyok gyajorlott fórumozó. Azt is látom és nagyon jó ötletnek tartom, hogy valamilyen piacteret készültök kialakítani a fejelsztési feladatok kereslet-kínálat lekezelésére. Mivel még nem látom ezt a piacteret ezért itt jelentetném meg az én keresletemet.
- Szükségem lenne woocommerce webshophoz kapcsolódó termék konfigurátor fejlesztésére. 6-8 papraméter figyelembe vételével kellene árat számolnia (szorzás, osztás) az űrlapnak. Valami hasonlót találtam a woocommerce bővítmények köszött a gravity forms woocommerce add-on bővítmény, amit jó kiindulási alapnak tekintenék.
- Ehhez a bővítményhez kapcsolódóan egy szállítási határidő kalkulátorra is szükségem lenne. Ez 2-3 paraméter figyelembe vételével adná meg a szállítási határidőt. Ez talán egyszerűbb.
Ez a két konkrét feladat lenne most. Kérlek benneteket akit érdekel a munka az jelentkezzen. A jelentkezésben küldjetek referenciát és valamilyen óradíj ajánlatot. Ha valaki számlaképes, az előnyt jelent.
További fejlesztési terveink is vannak annak függvényében, hogy ezek hogyan sikerülnek.
Üdv: Csaba