woocommerce-ből excelbe

Sziasztok!Fabrikálok egy webáruházat woocommerce-el. A problémám a következő: sok termékkel és sokkal több termékvariációval dolgozik jelenleg is a webáruház, de egy új motort kap amit most készítek. A régi webáruházból ahol kb 4500 termék és variáció található csak két excel táblát tudok kiimportálni. Az egyikben a termékek és a leírások találhatóak, a másikban a termékvariációk, árak akciók stb…

Ajánlanátok egy olyan plugint, ami a most készülő áruházból xls-be exportálja ki a felvitt termékeket? Felvinnék egy pár terméket aztán csinálnék egy exportot, hogy lássam milyen formába kell átalakítani a régi webáruház excel tábláit. Vagy ha tudtok valami más, egyszerűbb, könnyebb megoldást azt is szívesen venném :slight_smile:Köszi a segítséget!


Ezt próbáltad? https://wordpress.org/plugins/woocommerce-xls-exportlite/vagy ezt? http://www.visser.com.au/plugins/store-exporter-deluxe/Van róluk tapasztalatod? Ha igen, meg is osztanád? (Hátha mást is érdekel a kérdés.) Köszönjük előre is.

(Ja, nekem nincs shopom… :slight_smile: :slight_smile: )

Sajna a woocommerce xls export(lite) nem tudja a termék variációkat exportálni, már próbáltam. Akinek egyszerű termékei vannak annak tökélets, ráadásul pofon egyszerű, könnyen kezelhető. A store exporter deluxe leírásában nem találom, hogy kezelné a termékvariációkat így nem fizetek ki érte 25 USD-t, mert lehet hogy csak bukó lenne az egész…Igazából, most ott tartok hogy egy olyan bővítmény is jó lenne, amelyik be tud importálni termék variációkat akár kép nélkül is, azokat megcsinálnám utólag csak nem szeretném a teljes termékskálát, kb 1500 féle terméket összesen 4500 féle variácóban rögzíteni, mert az egy akkora munka ami akár hetekig is eltarthatna… :slight_smile: Köszönöm mindenkinek a segítséget amennyiben van ilyennel tapasztalata és talált megoldást. Érdekelne a fizetős bővítmény megoldás is amennyiben olyan bővítmény van ami tuti működik és nem 30-40-50 ezer HUF az ára… :slight_smile: