woocommerce -ben almenük létrehozásában segítség kérés..

Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy feltettem a szuper woocommerce alkalmazást.

Minden működik is… Amikor termékeket szeretnék feltölteni az is működik. A gondom az, hogy 5 féle termék csoportunk van amiket árulnánk. És azt szeretném, ha valaki rákattint az üzlet fülecskére akkor 5 fő képet lásson és ha ott rákattint valamelyikre akkor az adott termék csoporthoz tartozó termékeket lássa, és ne ömlesztve mint alapból. Köszönöm szépen.



Az infinitasz.hu oldalra gondolok… most van feltöltve 4 próba termék… amiket ha valaki megrendel természetesen tudjuk adni, de szeretném ha átláthatóbb lenne a webshop…

Szia!


A legegyszerűbb, ha létrehozol egy oldalt az Oldalaknál, azon megjeleníted a fő képeket, hivatkozva a kategóriákra és ezt az oldalt állítod be főoldalnak (itt: Beállítások - Olvasás - A kezdőoldalon jelenjen meg: egy statikus oldal).


Érdemes lehet inkább másik sablont választanod, itt találsz párat:

https://wordpress.org/themes/search/woocommerce/

Helló!

Én ezt egy “grid” (rács) megoldással csinálom a webáruház főoldalán: https://tisztitoszer-webaruhaz.hu/

Ha ilyesmire gondolsz akkor tudom javasolni http://codecanyon.net/item/essential-grid-wordpress-plugin/7563340 bővítményt. Olcsó és tökéletes ilyen célra is. (profi support-tal)

Viszont ahogy az előző hozzászóló is javasolta érdemes lenne meggondolni egy erre a célra alkalmasabb sablon használatát.

És ha esetleg fizetősre is van mód akkor http://themeforest.net/category/wordpress/ecommerce általában ezek mellett tartalmazzák is ezt a szolgáltatást is.

Üdvz

Nem arra gondolsz, hogy az “5 fő kép” az az 5 termékcsoportod? Vagyis a fő kategóriák. És ha ezek közül valamelyikre rákattintasz, akkor annak a kategóriának a termékei jönnek be?





Ez Woocommerce beállítás:



Woocommerce/Beállítások/Termékek/Megjelenés és itt: “Üzlet oldal megjelenése” = Kategóriák és alkategóriák megjelenítése. Az “Alapértelmezett kategória megjelenés” pedig = Termékek megjelenítése.





Persze ehhez a termékeket a megfelelő kategóriába kell rendezni.