Woocomerce számla

Sziasztok!



Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem, mert nem sűrűn szoktam kérdezősködni. Viszont van egy probléma, ami most megakasztott.



Gondolom sokan ismerik a Woocommerce nevű webshop plugint, ami remekül szuperál is, nálam :slight_smile: Azonban csak egy gondom van vele, mégpedig a számlázás, mivel hát ugye a vásárlónak azt is kell adni. Ehhez telepítettem a WooCommerce Print Invoices & Delivery Notes (http://wordpress.org/plugins/woocommerce-delivery-notes/) nevű bővítményt, amit magyarosítottam, valamint beleraktam pár plusz információt (Adószám, cégjegyzékszám, stb.), ami a NAV miatt szükséges, két kivétellel: számlaszám és oldalszám (ehhez két példányban is tudnia kéne kinyomtatni, egyelőre ez sem megoldott). Akárhogy kerestem rá megoldást, nem bírtam megoldani. Nem tud valaki esetleg egy olyan bővítményt, vagy megoldás, amivel a magyar jogrendszernek megfelelő számlát tudok kiállítani a Woocommerce-el?



Kis keresgélés árán találtam egy fizetős bővítményt (http://www.woothemes.com/products/print-invoices-packing-lists/), ami látszólag tudja azt, amit kell és legvégső esetben meg is venném, ha tudnám, hogy biztos jó e arra, amire nekem kell. Tud erről esetleg valaki valamit?



Bocsánat, ha túl sokat kérdeztem és előre is köszönöm a segítséget!