Wmportal.hu

Hello mindenki

Várok minden kritikát és véleményt az oldalammal kapcsolatosan. Ugyanakkor várom szeretettel azokat a tagokat, akik rendszeresen használnak PDA-t és szeretnének igényes, jól működő programokat telepíteni rá.Többet felesleges róla írnom, mert a portálom nem egy film, aminek kell egy előzetes. Ha érdekel a téma, nézz be.Ja és esetleg várom azon személyek jelentkezését is, akik szívessen társulnának a portálomhoz, fejlesztőként, cikkíróként.Wmportal.hu

Az dicséretes, hogy honlapodat a WordPress-3-ra bíztad, azonban a mobipress sablonnak a magyarítása kívánnivalókat hagy maga után…:wink:A lábléc feltehetően kódolt, de nem szép dolog akkor sem, hogy nem linkeled meg a wordpress-t.Ami zavar még, hogy sehol nem látom a nyomát, hogy ki üzemelteti a honlapot, hol érhetőek el, stb…

A Wordpress logóját kitettem és a magyar oldalra hivatkozik. Az elérhetőséget is megoldottam gyorsan. Az Impresszum részben található, ami az oldal felső menüsorában található.

Köszönöm egyébként az észrevételeket, rengeteg ilyenekre lenne szükségem, mert csak akkor éri el a célját a portál, ha minden hiba ki van küszöbölve.

A magyarosítást leszámítva korrekt a javítás; köszönjük szépen a linket is. :slight_smile:Egy észrevétel (tanács?): A látogatók oldalra csalogatása nem egyszerű feladat, és - mint tudjuk - ott tartani is csak értelmes tartalmakkal, látnivalókkal lehet őket. Ha valahova linkelünk (például a WordPress logóról), akkor tegyük meg saját magunknak azt a szívességet, hogy némi többlet munkával ugyan, de használjuk a


Code:

target="_blank"

funkciót a linkelésnél; ha rákattint a látogató (amire sokszor rá is kell, hogy kattintson), új oldalon jelenjen meg a cél, és a mi oldalunk maradjon nyitva számára, hogy a szörfölgetés közben könnyen visszataláljon a mi oldalunkra. Legalább adjunk neki (és magunknak) egy kis esélyt... ;) :) )

Köszönöm. A reggeli nagy kapkodásban ez kimaradt. A magyarosítás már folyamatban van, csak sajnos tovább tart mint gondoltam volna, mert a legtöbb fordítandó dolog nem szöveg, hanem kép. Például az RSS.

Szerettem volna még a hétvégén megcsinálni, de sajnos be kell feküdnöm egy műtét erejéig a kórházba. De utána megújult energiával maradandót fogok alkotni. (remélem :slight_smile: )

Nagyon fasza lett az oldal, csak majd nézd meg Chrome alatt, mert nálam szétesik az oldal (igaz én Iron-t használok, de az ugyanaz a motor). A többi böngészőben jó. Csak gondoltam jelzem, mert mostanában már elég sokan használják ezt a böngészőt is.

Sok sikert az oldalhoz! :slight_smile:

Oerával igen szép, de megnéztem Chrome-mal,hát azzal kissé “szörnyű”, mert függőlegesen szétcsúszik! Legalábbis nálam.

Az a baj, hogy nem igen tudom, hogy miképp lehetne Chrome böngészőre optimalizálni. Sajnos ilyet még sose csináltam.

Én megnéztem közben az eredeti sablon demóját, és annál nem jelentkezik ez a probléma, ugyhogy én azt ajánlanám, hogy hasonlítsd össze annak a stíluslapját a tiéddel, mert valószínüleg az a probléma forrása.

Hacsak nem változtattál valamit a fősablonon is, akkor azt is érdemes megnézni. Valahol a bejegyzéseknél lesz a gond szerintem.

Hát nem igen akar összejönni. Sokmindent megpróbáltam már, de a Chrome akkor is hatalmas hézagokat hagy a cikkek között. :mellow:

Hát… a css-ben a single class-nál van egy ilyen érték, ami nekem gyanús: height:100%;

Azt nem tudom, mihez viszonyítja, mert a szülő divnél nincs, ha jól láttam. Próbáld meg azt kivenni, vagy átírni valami min-height-os megoldásra inkább.

min-height meg majd IE alatt nem lesz jó szerintem.

Van ez a height:auto!important; hekk erre. Azzal nekem IE alatt is szokott működni (már ha muszáj ilyemsit használni).

Wow!! Köszönöm szépen. Ez volt a megoldás. Már végigpróbáltam 1-100%-ig, de mindig volt valami bibi. Ezer hála.

Hoppá. Most nézem csak, hogy még igy is van egy kis bibi. Most ugyan jól jelennek meg a cikkek, de most a Sidebar van eltolódva. :frowning:

Ezt a hack-et úgy célszerű használi, hogy először megadsz egy min-height értéket, ami ugye a minimális magassága lesz, de hosszab tartalommal szépen növekszik is. Ezt ugye a régebbi böngészők nem tudják értelmezi, ezért ez után kell megadni ezt a height:auto!important részt.

Még esetleg magát a “#content” részt nézd át, mert ott is van egy ugyanilyen 100%-os rész. Nem vagyok biztos, hogy a sidebar mitől esett szét, de talán ott van még valami gond, mert nekem most a bejegyzések jól látszanak, viszont utána egy jó hosszú üres rész van, és gondolom ahhoz húzta hozzá a sidebar magasságát.

Na megoldottam az optimalizálást. kérek mindenkit, hogy nézétek meg Chrome böngészővel. Úgy érzem mindent kijavítottam.

Hát, sajna nálam még mindig van egy üres rész a bejegyzések alatt, és a megnyitott bejegyzéseknél is.

Nekem most jó Chrome-mal, csak a footer rész egy kissé magasabb, mint Operával. De a bejegyzések között már nincs hézag!

A bejegyzések között már nincs, csak alattuk, amit te is írtál. De a megnyitott bejegyzésnél viszont már nincs.