Wild Buffalo

Sziasztok,mi ezt csináltuk belőle:http://www.wildbuffalo.huWp-o-matic fetcheli a videókat (EasyTube-tól behalt az oldal), kPicasa szedi a képeket, WPNG Calendar plugin meg az eseményeket.Keresek még hozzá felhasználómenedzsmentet, színes-szagos fényképest, meg valamilyen easyrider fórumot, hogy az idősebb tagjaink is boldoguljanak.Köszönöm a véleményeket.

qrva jó

Szia! Tetszik. Viszont a Wp-o-matic -el csak óvatosan :slight_smile: Ki tudja rendesen lőni a szervert. Fogom és kívülről beírom a corn elérését, megnyomom kétszer az entert és kb. ennyi kell ahhoz, hogy túlterhelje a szervert. Valamiért végtelen ciklusba megy a cron része és nem lehet leállítani a php-t :slight_smile: volt szerencsém hozzá.

Szevasztok,köszi! Érdekes, nekem az Easytube csinált végtelen ciklust, fél nap alatt rohadt le az egész tesztidőszakban. A wp-o-mata még egyelőre bírja magát.Nekem fontos automatizálni bizonyos dolgokat, mert nemsokára el kell engednem az oldal kezét, és hát az utódok nem annyira tudnak html-ben tartalmat fejleszteni, meg kézzel beszúrni…Felhasználómenedzsmentre ötlet, valaki?