wikipedia plugin

Sziasztok wikipédia plugint keresek wp alá.Szeretnék egy mini tudástárt az oldalamra

Akkor inkább ezzel.

WP alá csak olyan pluginok vannak, amivel igen egyszerűen tudsz linkelni wikis szócikkekre. Nem lenne értelme a két rendszert összekeverni.

Én azért akarom mert így tudok egy jó kis tudásbázist létrehozni.Linkelgetni nemigen akarok megaztán nemis hinném,hogy egy helyen megtalálnák mindent

ja hogy ez egy teljes rendszer?Valami egyszerűbb nincs ez egy teljes cms

http://www.bass-blogger.de/wordpress-wikipedia-plugin.html


'Farkas wrote on '2010-05-23:
http://www.bass-blogger.de/wordpress-wikipedia-plugin.html

Én is pont ezt írtam. Ez egy olyan plugin, ami amegkönnyíti a wikipédiára való linkelést. Ezekből van több is, van angol nyelvű is, ha az jobb. A WP-hez csak ilynek vannak.


Az a lényeg, amit potyka is írt, ez egy teljes CMS, nem lehet egy pluginban összesűríteni.

@potyka: "Linkelgetni nemigen akarok megaztán nemis hinném,hogy egy helyen megtalálnák mindent"


Nem is kell, ezeknek a pluginoknak pont ez a lényege. Egy egyszerű [wiki][/wiki] (vagy valami hasonló) tag-al ellátod az adott szavakat a wp bejegyzés szerkesztőjében, és az automatikusan átalakítja a wikis szócikkre mutató linkké.

Igazából nem tudom teljesen értelmezni ezt a tudásbázis dolgot. A tartalaom, az tartalom. Az, hogy formailag hogyan néz ki szerintem másodlagos. Tulajdonképpen szerintem egy ilyen simán megoldható a WordPress oldal-aloldal strukturájával is (meg esetleg egy olyan pluginnal, ami ezeknek a kezelését könnyíti meg). Nem hinném, hogy ehhez külön plugin kellene.

Szerintem simán wiki sablont keres, csak még nem tud róla:

Demó: http://wikiwp.com/demo/

Letöltés: http://www.mascobz.com/download-wikipedia-wordpress-theme/

Neeem.A témám megvan és nem is szeretnék mást helyette.Én valóban egy egyszerű wikit szerettem volna aféle építőipar tudásbázist létrehozni .Találtam is a neve dokuwiki .Kellőképpen egyszerű feltelepítettem egy külön mappába csináltam neki egy külön adatbázist működik is .

Már csak be kellene illesztenem az oldalam alá mint a simple press fórumot ebben kérném a segítségeteket.

oldalam wiki fórumom


'potyka' wrote on '2010-05-24:
Találtam is a neve dokuwiki .

Már csak be kellene illesztenem az oldalam alá mint a simple press fórumot ebben kérném a segítségeteket.
Olvasd már el az első hozzászólásod. :angry:
//


és minden más már OFF

Elolvastam !És írtam,hogy nekem skin-sablon kell?Szerintem nem! És mivel nincs illetve én nem találtam értelmes használható plugint és más sem írt ezért próbáltam mást…


'SneakySnail' wrote on '2010-05-24:
Én is pont ezt írtam.
Bocsánat, bambabirka voltam.. :(

'potyka' wrote on '2010-05-24:
Elolvastam !És írtam,hogy nekem skin-sablon kell?Szerintem nem! És mivel nincs illetve én nem találtam értelmes használható plugint és más sem írt ezért próbáltam mást..
Nana! Hátrébb az agarakkal! ;)

Értelmes bővítményt is találtunk neked és értelmes sablont is; az egészen más kérdés, hogy te nem pont ilyenre gondoltál, de amit találtunk, az éppenséggel a szűkszavú első hozzászólásodnak megfelelt. Csak később finomítottad a "keresés"t.. :)

Hát sem a tudástár sem a plugin nem épp egy sablon.Na mind 1…

Nem akarok én vitatkozni, meg kicsit el is vesztettem itt a fonalat, DE…
  1. Kapásból az elején ajánlottam a MediaWiki-t, erre azt mondtad, hogy neked az sok, meg nem ilyesmire gondoltál. Erre utána felteszed a DokuWiki-t, ami tulajdonképpen ugynanaz. Egyiket sem használtam, talán a DokuWiki kicsit felhasználóbarátabb, de ettől még ugyanaz. Akkor?
  2. Továbbra is tartom az (egyébként figyelmen kívül hagyott) állításom, miszerint - ha csak nem akarsz egy többszázezer szócikkes tudástárat - szükségtelen egy második tartalomkezelőt bevonni, némi kreativitással wp-n belül elkészítehtő. (mint azt a mellékelt sablon is mutatja)
  3. Az utolsó mondatodat nem istudom értelmezi. Ki állított itt olyat, hogy bármelyik is egy sablon lenne?

potyka.Ez: http://forum.word-press.hu/topic/3736-wikipedia-plugin/page__view__findpost__p__32103 hogy jön ide?

Akkor olvasd el ismét az első hozzászólásod és a topic címét:

WordPress témák > Bővítmények (plugin) > Bővítmény kereső

wikipedia plugin > wikipédia plugint keresekegyébként egy köszönöm…, vagy valami ilyesmi. Esetleg: búúú

Szerintem feleslegesen feszegeted a témát töröljétek a topikot és ennyi …Egyébként gondolom te is szoktál tévedni de szerintem egyértelmű volt ,hogy nem sablont keresek.

Ja egyébként rajtad kívül senki nem gondolta azt.

Búúúúú és köszönöm remélem nincs harag.

Kedves potyka!Engedd meg nekünk, hogy a Fórumon csak azt töröljük, ami erősen szabályzatellenes, mert ez mégiscsak egy közösségi oldal, és nem a “Felvonulóink kérték” kívánságműsor.Tudod, hitetlen csak arra célzott, hogy mond azt, hogy "Bocsánat, tévedtem de köszönöm szépen a segítségeteket., meg azt, hogy másban is fogtok segíteni…


'Farkas wrote on '2010-05-24:
Kedves potyka!

Engedd meg nekünk, hogy a Fórumon csak azt töröljük, ami erősen szabályzatellenes, mert ez mégiscsak egy közösségi oldal, és nem a "Felvonulóink kérték" kívánságműsor.

Tudod, hitetlen csak arra célzott, hogy mond azt, hogy "Bocsánat, tévedtem de köszönöm szépen a segítségeteket., meg azt, hogy másban is fogtok segíteni...

Szerintem nincs igazatok rám támadtok a semmiért.Bocsánatot az kértem ,de tévedtem szerintem mint ahogyan írtam is!De nem csak én tévedtem szerintem eddig az oldalon.Ezért kértem a törlést.


És ha végignézed a hozzászólásaimat kértem,kaptam,köszöntem.Nem vagyok paraszt akinek szólni kell,hogy köszönd meg.Ha közösség akkor ne csak az egyik félt kritizáljuk,szerintem nem korrekt.


Maradok tisztelettel!


Üdv:potyka

Nem akarok bele okoskodni hisz ez nem az én “vitám” de anno egy másik cms hivatalos magyar oldalán mikor adminoskodtam ilyenkor mindig ezt linkeltem be: fórum etikett - avagy mit illik és mit nem egy fórumon

A topic felvetésére született megoldás, szerintem zárható lenne már… további tili-toli fölösleges…