Widgetek
Elnézést, hogy nyitottam ezt a témát. Gondolom már mindenkinek a könyökén jön ki csak én nem tudom. Kerestem de nem találtam róla semmit.
Szóval témánként (sablononként) meg van határozva hogy mennyi lehet ? Nekem a Default sablon van fent és csak 11 Widgetet enged. A nagyobbik gondom az, hogy az rss csatornából szeretnék többet betenni de ezt nem engedi akkor sem ha egy elötte levő valamelyik Widget ről lemondok. Meg lehet ezt csinálni ?
Memóriától függ, egy idő után úgy le fog lassulni a lapod, hogy alig lehet majd használni.
De egyébként ne is ess abba a hibába, hogy minden kell.
Sok /nagyon nagyon nagyon sok/ esetben a kevesebb több!
Úgy látom apu, hogy a pagead2.googlesyndication.com oldalról történő beolvasással molyol sokáig az oldal, és a lista.weball.hu címmel. De nem vészes, mert az oldal többi része addig gyorsan bejön, és olvasható.
mano wrote:
Memóriától függ, egy idő után úgy le fog lassulni a lapod, hogy alig lehet majd használni.
Teljesen egyetértek a véleményedel hogy a kevesebb néha több. Adott esetben azonban azt szeretném tudni, ha a default témában kikapcsolom az összes Widgetet csak az rss t hagyom bent akkor van e lehetőség másik rss csatorna bekapcsolására? Egész biztos vagyok abban, hogy a nagyobb oldalak, jobban megterheik a memóriát is és a hálozatot is.
Tulajdon képen nem is nagyon érdekelne engem a többi Widget csak az rss . Vagy esetleg van e más mód másik rss csatorna beágyazására.
Valószínü nem volt elég világos eléggé a kérdésem.
'Farkas wrote:
Úgy látom apu' date=' hogy a pagead2.googlesyndication.com oldalról történő beolvasással molyol sokáig az oldal, és a lista.weball.hu címmel. De nem vészes, mert az oldal többi része addig gyorsan bejön, és olvasható.[/quote']
Igen teljesen igazad van a Google valamiért lefogja. Nem tudom mi az oka, azt a pligint alkalmaztam a reklámok beadására amit a plugin karaván témában ajánlatok. Már próbálkoztam, egy reklámmal, kettővel, hárommal, most egy megjelenítésére van van állítva, elöbb utóbb talán kiszűröm.
A weball. Igen lassú esetenként nagyon lassú. Lehet, hogy másik statisztikát keresek. Azért nem cseréltem még ki mert nehéz olyat találni aminek a kódja átmegy a W3C ellenőrzésen, ez a pluginokra is és a témákra is igaz, meg az rss csatornákra is mert nem mindegyik felel meg a Validálas szabályainak. Amelyek átmennek a W3C elenőrzésen azokat igyekszem alkalmazni, ezért egyenlőre marad. Ha erős lassulást látok azoldal letöltésében akkor majd változtatok valamit.
off: olvastam az autópályás cikket TETSZETT.
Még egy gondom van és ezért érdekel a véleményetek nagyon. Az adminon belül az irásnál nem tudom megjeleníteni a "Bejegyzés" nél a második menüsort. A céges gépemen megjeleni WIN 2000 alatt. Itthon meg nem jelenik meg XP és VISTA alatt sem nem tudok rájönni mi lehet az oka( nem böngésző szinte mindennel próbálkoztam). Már csak a telepítésnél "kurhattam el" , vagy az egyik szabálytalan frissítésnél, mert csak rámásoltam az álományokat és nem mentem az adatbázist.De ha a telepítés agond akkor a Cégnél miért jelenik meg jól ? No és a telepítési hibára enged következtetni WIDget ügyem is. Nem tudom.
Igen teljesen igazad van a Google valamiért lefogja. Nem tudom mi az oka, azt a pligint alkalmaztam a reklámok beadására amit a plugin karaván témában ajánlatok. Már próbálkoztam, egy reklámmal, kettővel, hárommal, most egy megjelenítésére van van állítva, elöbb utóbb talán kiszűröm.
A weball. Igen lassú esetenként nagyon lassú. Lehet, hogy másik statisztikát keresek. Azért nem cseréltem még ki mert nehéz olyat találni aminek a kódja átmegy a W3C ellenőrzésen, ez a pluginokra is és a témákra is igaz, meg az rss csatornákra is mert nem mindegyik felel meg a Validálas szabályainak. Amelyek átmennek a W3C elenőrzésen azokat igyekszem alkalmazni, ezért egyenlőre marad. Ha erős lassulást látok azoldal letöltésében akkor majd változtatok valamit.
off: olvastam az autópályás cikket TETSZETT.
Még egy gondom van és ezért érdekel a véleményetek nagyon. Az adminon belül az irásnál nem tudom megjeleníteni a "Bejegyzés" nél a második menüsort. A céges gépemen megjeleni WIN 2000 alatt. Itthon meg nem jelenik meg XP és VISTA alatt sem nem tudok rájönni mi lehet az oka( nem böngésző szinte mindennel próbálkoztam). Már csak a telepítésnél "kurhattam el" , vagy az egyik szabálytalan frissítésnél, mert csak rámásoltam az álományokat és nem mentem az adatbázist.De ha a telepítés agond akkor a Cégnél miért jelenik meg jól ? No és a telepítési hibára enged következtetni WIDget ügyem is. Nem tudom.
Egyszer próbálkoztam rss beolvasással, de valami hihetetlen módon lelassította a lapomat.
Ãgy kiszedtem. Persze ez több mint egy éve volt, azóta elképzelhető (sőt biztos) hogy vannak gyorsabb olvasók…