Widgetek helye - és egyéb kérdések

Sziasztok. Új WP használó vagyok, de a CMS rendszerek közt azért nem vagyok annyira tudatlan.Lenne néhány kérdésem a WP-vel kapcsolatban:Hol vannak a widgetek tárolva? Csak mert nem találom őket. Az egyiken szeretnék módosítani néhány dolgot.Mivel fordítják a sablonokat? Én most találtam egy szép sablont, le is fordítottam Magyarra. De én forráskód szinten. Néztem a készítő oldalát, és valami .mo fájlok a nyelvi fájlok.Hogy lehetne e-mail értesítőt küldeni a regisztráltaknak automatikusan, ha új bejegyzést írok?Hogy nézhetnék meg a felhasználók egymás profilját? (ha már lehetőség van bemutatkozás írására a profilban)Hol találok lefordított, és tesztelt bővítményeket, valamint ha én fordítok le egyet, hova küldhetem be? CMS-eknél a Magyar csapat oldala szokott a megbízható kiegészítők gyűjtőhelye lenni.Előre is köszönöm a válaszaitokat.

Szervusz HUNited!


Köszönöm szépen a választ. Holnap átnézem a kapott hivatkozásokat.widgettel kapcsolatban viszont az általad említett mappában nincsenek ilyenek. Amúgy meg a " Bejelentkezés, regisztráció - Be- és kijelentkezés, admin, hírcsatorna és WordPress linkek." nevű widgetet szeretném átalakítani kicsit. Tehát nekem elég lenne megtudni, ez hol lelhető fel.

Wp-includes/widgets.php A gyári widget-ek ebben a file-ban vannak…elvi síkon ebben meg kell,hogy találd, bár én nem nagyon matattam még benne, csak a megnevezéseket keresgéltem a css-hez…

Köszi. A Widgetet megoldottam a segítségeddel. :slight_smile: