Widgetben lévő címek módosítása php-ből

Hogyan lehet módosítani az egyes widgetek tetején található címek szövegét php-ből? (olyasmire gondolok, hogy ha egyik oldalrészen jár az íródjon ki az oldalrészek listájához, hogy “pitypity”, ha máshol, akkor meg “putyputy”). Dinamikus widget-eket használok, azaz nem a témához tartozó “beégetetteket”…

(Nem tudom milyen információ szükséges még a kérdés megválaszolásához, ha kell egyáltalán még valami, így kérdezzetek, ha szűkszavú lettem volna… smile.gif Ja, a honlap egyébként: http://mirox.hu)

Zavarban vagyok - nem értem, mi az a “beégetett” widget.

A widget vagy dinamikus vagy nincs.

A sidebar.php file-okban kézzel beleírt kód (amik általában a leggyakoribb bizgentyűket jelentetik meg, mint pl. kategóriák, Oldalak, linkek, meta stb.) - az nem widget. Az kód. A különféle template tag-ekkel jeleníti meg a tartalmat.

Namármost, amint azt már írtam egy helyütt, ha mindezek az “if dynamic sidebar… endif” közé vannak helyezve, akkor akár egyetlen widget aktiválására is mind eltűnnek. Igy van kitalálva.Arra van már plugin, hogy a különféle “oldalrészeken” (bár ez is egy zavaros fogalom!) más-más widgetek jelenjenek meg, de olyanról még nem hallottam, amelyik a widgetek címét változtatná meg.Persze, ha nem használsz widgeteket, akkor sok-sok feltételes kód (if is_home, if is_page stb.) használásával mind elérhető, amit akarsz.

Márha jól értettem, hogy mi a szándék…

Nem tudjátok véletlenül, hogy egy dynamikus widgetet hogyan kell statikussá tenni? A főbanneremet egy olyan widget kezeli, ami csak a főoldalon jelenik meg és ez nekem nem jó, szeretném, ha minden oldalon megjelenne. Próbáltam meghívni a headerben külön. Meg is jelenik minden oldalon, de a főoldalon meg duplán van… Ha meg a widgetet “kikacsolom” adminban (kiüresítem a pozícióját), akkor értelemszerűen sehol nincs a banner.

Mit, milyen funkció, vagy kódrészt érdemes keresni ehhez? Valamiféle logikai irányvonal is jól jönne…Köszi,

WS

(Véletlenül beidéztem magam és nem tudtam törölni, bocsi)

A beállításaiban nincs erre utaló opció vagy sablonba szúrható kód?

Az a baj, hogy nincs így csak a buherálás marad :rolleyes:

Ha nem baj, javasolnám neked az egyik kedvenc bannerkezelő pluginemet, ezzel kapsz egy php kódot, amit oda szúrsz be a sablonba, ahol meg szeretnéd jeleníteni. Ugyan nem widget, de a bannert bárhová teheted a sablonban.Részletes leírás és letöltési link

Köszönöm :slight_smile: Közben egy emberke megoldotta, a header lagaljába szúrt be egy sort:

A widget funkció php-fájljában a “Front Top Banner Section” volt a pozíció neve és ezt illesztette be ilyen formában a header.php-be:Code:


Így már megjelenik minden oldalon a bannerem.


Andrea köszönöm elolvastam és be is bekönyvjelzőztem, mert kelleni fog, mivel a mostani csak képeket kezel (persze itt ez volt a cél).