Lehet, hogy furát kérdezek, de hova kell telepíteni/feltölteni a letöltött widget-et?
BoGár, a pluginek közé. Aztán aktiválni kell őket, mint bármilyen másik bővítményt 
Köszi. Most már csak azt tudnám, hogyan kell aktiválni.
plugin listában keresd az [aktivál] gombot… 
Ó, köszi, megtaláltam. Azt hittem, a felmásolt widget egyik php file-részét kell elindítani.
(Kezdő vagyok, lehet még lesz ilyen számotokra egyértelmű kérdések.)
most megy a sarokba es rohog, elnezest…
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem.
A RedMoz sablont használom. és az oldalsávba kiraktam a Recent Forum Post, és a YD Recent Post widgeteket.
A kérdésem az lenne hogy hogy tudom beállítani hogy a szöveget a képek mellé és ne alá igazítsa.
Előre is köszönöm a segítséget.
Ezt a CSS fájlodban tudod állítani mondjuk a float:left-el.
Szia!
Ha jól gondolom akkor nem a sablon hanem a widget CSS fájlra gondolsz?
A gond az hogy itt ha a float állítgatom akkor csak a képet rakja vagy jobb szélre vagy bal szélre. A cikk (bejegyzés)címét a kép mellé rakja viszont a szöveget (vagy bevezetőt) a kép alá. Azt szeretném ha mind a kettőt a kép mellé rakná. És csak akkor rakna a kép alá szöveget ha az túl hosszú.
Megköszönném ha tudnál segíteni.
Sajnos, csak úgy tudok segíteni, ha látom az oldalt, nem látom a forrást, nem tudom mihez milyen tulajdonságok vannak megadva így.
Szia!
Igazad van. Ãme az oldal címe: http://ferrariformula1.hu/
És a Legújabb Ferrari hírek, és a Legfrissebb fórum hozzászólásokról lenne szó.
Ez így elég ratyi. . Kódban kellene szétválasztani a dolgokat, olyan formán, hogy a kép és a post title ne egy linkbe legyen már benne. Utána tudod egymás mellé tenni a dolgokat.