Widget területen pozicionálás

Sziasztok,

beállítottam a weboldalamon (bodaantik.com) hogy a content középen legyen.

<br />
#content textarea {<br />
<br />
color: #000;<br />
font-size: 16px;<br />
line-height: 24px;<br />
position: absolute;<br />
top: 50%;<br />
left: 50%;<br />
margin-top: -0px;<br />
;<br />

```<br />
<div>Ett a First Footer Widget Area felszaladt az oldal közepére.<br />
<br />
<br />
Hogy rögzíthetném az oldal alján?<br />
<br />
<br />
Nem is csak a widget area val van a gond. Mert oda is beszúrtam ezeket a sorokat és áthelyeztem. Az oldal alját jelző fekete csík és "proudly ...." wp -s szöveg viszont az oldal közepén maradt.<br />
<br />
<br />
Tehát úgy néz ki hogy a content túlnyúlik az oldal alján. </div>

Ez a kód több helyen vérzik. :slight_smile:

<br />
#content textarea {<br />
<br />
color: #000;<br />
font-size: 16px;<br />
line-height: 24px;<br />
position: absolute;<br />
top: 50%;<br />
left: 50%;<br />
margin-top: -0px;  <- Minúsz nulla? Ezt a számot nem ismerem. :)<br />
; <- Ide ez a jel kell: }<br />

```<br />
Ezen felül, az alábbi kóddal csak a szövegmezőket igazítod. Azokat amibe például email kapcsolati űrlapnál kitöltesz.<br />
A tartalmat tudod a grafikus szerkesztőben.

Azért vérzik több helyen a kód mert nem figyeltem oda rá ha látod ott egy sor hiányzik is nem írtam be, mert nem azok a fontosak. A mínusz 0 sem fontos nem így néz ki nálam. Csak azt módszert mutattam meg melyiket használtam nem a kódot.

Ne ezen akadjunk fent mert nem ezért írtam ezt ide be.

És igen csak a szövegmezőket akarom igazítani azért használtam ezt a kódot és nem a grafikus szerkesztőt.

A probléma annyi volt hogy nem absolute ra kellett tenni hanem static ra.

Nem kellene lekarmolnod Syskát, aki segített neked már párszor.

Azt nem is értem, hogy nem írsz be valamit, de nem fontos az, amit beírsz. Akkor most mit szeretnél? Mert szerintünk fontos vagy, és minden szavadat komolyan vesszük.

Mi a saját szabadidőnkből segítünk, nem a “zsíros fizetésű” support vagyunk.

Te is vegyél komolyan bennünket. Köszönöm!

Nem kérek a fórumvitákból köszönöm. Nem bántottam meg senkit nem voltam bunkó. Nem kell személyeskedni, nem kell kiforgatni a hozzászólásokat. Én nagyon hálás vagyok minden segítségért. Eddig is továbbra is ha megbántottam valakit (véletlenül!) az majd jelzi és elnézést kérek.

De most komolyan erről kell írni Pozícionálás címen?

Kedves Winnower!

Senki nem személyeskedett, azt pedig engedd meg nekünk, hogy az adminok és moderátorok hadd terelgessék ezt a Fórumot úgy, ahogyan azt a Szabályzat kívánja.

“Azért vérzik több helyen a kód mert nem figyeltem oda rá ha látod ott egy sor hiányzik is nem írtam be, mert nem azok a fontosak.” - ezt honnan találja ki az, akitől segítséget kértél. Hogy te valamit lehagysz, mert te nem tartod fontosnak.

Aztán “számonkéred”, hogy másra koncentráljon.

Rendben végezze csak a dolgát Kedves Moderátor, ebben társa nem leszek :slight_smile: