Widget panel "eltűnt"

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni? Telepítettem a wordpress-t, de az elérhető “widget-panel”-en nem jelennek meg az áthúzható widgetek.

Valakinek van ötlete? Előre is köszönöm!

Lehetséges, hogy olyan sablont választottál, amelynek nincs oldalsávja, amely nem támogatja a widgeteket. Próbáld meg az alapsablonnal; ott is ezt tapasztalod?

Köszönöm a választ! Az alapsablonnal is ezt csinálta sajnos. Lehet, hogy a szerverben volt valami gubanc, mert néha lelassult, időnként megszűnt létezni. Szerencsére sikerült megoldani a helyzetet, de meglehetősen barbár módon… (Rátelepítettem egy régebbi WP verzót az újra és azóta rendbejött…)

Nekem is ez a gondom … d én nem tudom megoldani.Hivatalos, fizetős (themeforest) sablon. A régi sablonnal -amit ugyanez a fejlesztő készített - megvan a jobb sáv, ahova be kell húzni a widgeteket, az újnál nincs.

Többször újratelepítettem … ha a régire visszaváltok, minden ok!köszi

A sablon szerzőjét meginterjúvoltad már ezügyben? A sablon support fórumán szétnéztél? Egyedi problémák esetében kérni szoktak a mailcímükre egy admin hozzáférést és megoldják (tf-es sablon szerzőkről beszélek).