Widget design módosítás?

Sziasztok!Most kezdtem újra template-zni az oldalamat, és elakadtam…a sandboxból próbálok kiindulni, és az a problema, hogy nem tudom a sidebarban lévő widgeteket “címe” alá behúzni azt a hátteret,amit akarok…a vicc az,hogy odarakja a sidebarba…a cím alá! Ugye a sandboxban elvileg

cím

elven vannak…beírtam cssbe:

h3{

background-image:url(images/menuheader.jpg);

height:52px;

width:292px;

}De hiába…:frowning: Valami ötlet, tapasztalat? Kézzel nem szeretnék beillesztgetni widgeteket, mert akkor mindig manuálisan kéne módosítgatni…

Egy link jól jönne, hogy lássuk mi nem jó pontosan. De a pozicionálás kimaradt szerintem.

Egyenlőre csak localhoston van,de itt egy screenshoot:A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huAzt hiszem így már látszik, hogy mi a bibi :slight_smile:A pozícionálás azért nem hiányozhat szvsz. mert az alap rész így néz ki:


szöveg

innentől kezdve ebben a "sorban" kéne benyomnia..

egyszerubb lenne ha felnyomnad valahova, mert ugy esetleg tudnam firebuggal baszkuralni a css-t…

http://dreamgraphx.extra.hu/ ->fapadosan, de itt van :slight_smile: Viszont most,hogy felraktam az extra-ra, kiderült,hogy a vezérlőpulttal még mindig szórakozni kell… -.-" asszem ebből s.o.s-ben fizetős tárhely lesz…amint lesz rá pénzem :smiley:

http://www.000webhost.com/ ezt a tárhelyszolgáltatót tudom ajánlani.

no tehat

en a h3 feletti li elemnek adnam a hatteret no-repeat -el es padding-el pozicionalnam a megfelelo helyre a feliratot

prosza ki, jo lesz (=

Szia!Próbáltam azt is, nem működött…a pozicionálást is, de az se nagyon volt 100-as siker…

De mindegy is, mert van egy kis félreértés egy másik bloggerel design ügyben, úgyhogy úgy döntöttem, megelőzve a további parttalan vitát, hogy design váltás lesz…előkotrom egy másik, kicsit régebbi tervemet, aztán azt próbálom rádolgozni.Ha az se sikerül, folyt. köv a 3. verzióval, vagy a 4.kel…a lehetőségek korlátlanok és remélem a fantáziám is egy darabig :smiley: A türelmemről már nem vagyok olyan biztos…De ez még akkor is érdekelne, hogy hol tudom a widgetek header-jét formázni, mert pl a sandbox-nál csak az a 3 van, amit alapból berak, viszont ha 1et is beraksz pluszba az adminon keresztül, akkor már nem ezek lesznek ugyebár… vagy a szemantika marad ugyan az…?Asszem ezzel meg is válaszoltam…de ha nem, akkor szóljatok :smiley: