webszámláló beillesztése aloldalba

Sziasztok!Segítségetekre lenne szükségem:

Előfizettem webstatisztikára, ahol minden aloldal mérésére lehetőségem van. A főoldalra betudtam illeszteni a widgetbe “oldalsó részbe” a kodot, viszont a kérdésem az, hogy a többi aloldalba hová illesszem a kodot, hogy csináljam?Köszönöm

rakd bele a sablonod footer.php-jébe.ehhez magát a fájlt kell szerkesztened, nem vidzsetelni!


'mano' wrote on '2010-08-14:
rakd bele a sablonod footer.php-jébe.

ehhez magát a fájlt kell szerkesztened, nem vidzsetelni!
Köszönöm, még annyi kérésem lenne, hogy ezt leírnád konyha nyelven, mert nem sokat értek belőle, lépésről - lépésre.

Köszönöm a válaszod

nem minden footer.php teljesen egyforma. Te is tudnál segiteni a segitőknek, ha idemásolnád a footer.php-dat, meg külön a számláló kódját :slight_smile:

mert igy csak mi is vaktában tapogatózunk :slight_smile:


'varnyu' wrote on '2010-08-14:
nem minden footer.php teljesen egyforma. Te is tudnál segiteni a segitőknek, ha idemásolnád a footer.php-dat, meg külön a számláló kódját :)


mert igy csak mi is vaktában tapogatózunk :)
Szia!

Először is itt az oldal, amiről szó van:

Külön akarok elhelyezni számlálot a divat, szépségápolás,...... rovatokba.

Footer php:

Minden jog fenntartva! 2008-2010 lovefashion.hu
jQuery(".js #featured-area, .js ul#page-menu, .js ul#cats-menu, .js img#logo, .js div.custom-sidebar-block").show(); //prevents a flash of unstyled contentjQuery(".js ul#page-menu, .js ul#cats-menu, .js img#logo, .js div.custom-sidebar-block").show(); //prevents a flash of unstyled content

<?php };


if (get_option('glow_integration_body') '' && get_option('glow_integrate_body_enable') == 'on') echo(get_option('glow_integration_body'));


wp_footer(); ?>számláló kod:<!--


//

s_ref=escape(document.referrer);


s_aloldal="1";


s_rnd=Math.floor(Math.random()*1001200);


//

s_sw=screen.width;


s_sh=screen.height;


if (navigator.appName!='Netscape') s_color=screen.colorDepth;


else s_color=screen.pixelDepth;


document.write('');


document.write('');


//-->


A számláló kódot szúrd be a elé


'Tomikaa' wrote on '2010-08-15:
A számláló kódot szúrd be a elé
Sziasztok!

Lehet ne voltam elég világos mivel nem jött a kérdésemre válasz. A főoldalba sikerült a számláló kodot beilleszteni, azonban a több aloldalba külön kodokat kell beszurni, a hiteles méréshez, tehát minden aloldal mérő kodja más. A kérdés az, hol lehet például a divat aloldalba, szépségápolás aloldalba kodot illeszteni. Várom a válaszokat!

köszi

A kérdésedre megjött a válasz.Azzal, hogy a kódot betetted a /body elé a footerba, igy egyszerre betetted az egész WP-be. A wordpress az olyan, hogy “részekből” van összerakva, az oldal alsó része mindig a footer, a lábrész, de ez minden aloldalnál ugyanaz a lábrész. Igy a számlálód egyszerre mér, bármelyik aloldalon is vagy, mert mindig ugyanaz a footer jelenik meg.

Megnéztem ezt a sablont, amit használsz.Ez a Glow sablon, ami fizetős, http://www.elegantthemes.com/preview/Glow/ , valószinűleg elég komoly beállitási lehetőségek vannak benne, a vezérlőpultjában.Nincs valami olyanja, hogy footer customisation?De ehhez a sablonhoz a fizetőssége miatt már van egy támogató fórum is, ott is lehet segitséget kapni, gondolom én. Fenn a Contact linkben van a fórum, meg ott még ticket nyitással kérdést is lehet feltenni http://www.elegantthemes.com/preview/Glow/?page_id=130 :unsure:


'varnyu' wrote on '2010-08-17:
A kérdésedre megjött a válasz.

Azzal, hogy a kódot betetted a /body elé a footerba, igy egyszerre betetted az egész WP-be. A wordpress az olyan, hogy "részekből" van összerakva, az oldal alsó része mindig a footer, a lábrész, de ez minden aloldalnál ugyanaz a lábrész. Igy a számlálód egyszerre mér, bármelyik aloldalon is vagy, mert mindig ugyanaz a footer jelenik meg.
Nekem is ez a problémám, tehát most sem a jó helyen van a számláló, mert így nem tudom melyik aloldalon mennyi a forgalom. Sajnos most egybe mér mindent.

És mit mond a support fórum a problémádról? Mert azért vannak, hogy segitsenek, ha tudnak.

:blink: