webshop

Segítséget szeretnék kérni! Egyedül nem igazodom el. szeretnék elindítani egy webshopot, bútorokat és kiegészítőket szeretnék árulni. Sajnos nincs pénzem, hogy fogadjak valakit erre a feladatra, ezért nagyon örülnék, ha valaki segíteni kedvességből vagy mert szeret ezzel foglalkozni. Íme a weblap: http://artibus.wordpress.com/

Az email címem is megadom: E-mail cím

Tényleg azt se tudom hol kezdjek neki. Ajánlottak egy oldalt, ahol találok témákat, de még igy sem tudom mit kell csinálni. Tudom sokan megmosolyogtok. Nem baj. Egészen más a szakmám, csak sajnos abból nem élek meg. Remélem semmilyen szabályzatot nem sértettem meg! Szép napot kívánok!

Ah, elfelejtettem, az oldal amit ajánlottak témákkal kapcsolatban: http://templatic.com/ecommerce-themes/

Szia!

A woocommerce -bővítményt nem próbálod ki? Csak felteszed és megnézed, hogy tetszik-e, megy-e a sablonoddal. Mert ha már fent van, és nagyjából működik, akkor tudsz kérdezni, ha valami nem megy. Innen el tudnál indulni. Valaki csinált hozzá magyarítást is, innen a fórumról.

Elég sok mindent tud az “alap” változat.

A másik a wp-e-commerce amit régebben nézegettem, de az alapból nem olyan szép, én például 3-4 napig dolgoztam a sablonnal, mire normális kinézetet kapott. Ezért ajánlottam a woocommerce-t, hogy ha nem akarsz ebbe nagyon beleásni, akkor talán lehet jobb választás.

Ha pedig a you tube-on rákeresel a woocommerce szóra, akkor bejön pár videós anyag, főleg angol nyelvű, ott mutogatják, hogy kell terméket feltölteni stb. Főleg angolul beszélnek, de azért a lényeg látszódik.

Ü: András

Kedves Emese. Úgy tudom a wp.com oldalon webshopot csak premium felhasználó üzemeltethet. (De ez sem 100%) Prmium felhasználóként lehet egyéni bővítményeket és sablonokat használni.

Szia

Én a zingirit és a jigoshopot használom. Utóbbiba sajnos nagyon sok kiegészítő plugin, fizetős.De a zingiri egyszerű letisztult minden sablonba megtalálja a helyét. Ajánlom

Köszönöm szépen a válaszokat!

Hamarosan belekezdek, csak családi események miatt nem tudtam internetezni, igy itt is csak most tudtam köszönetem jelezni.