Az e commerce plugint használom az oldalamon, de felmerült a probléma, hogy jobb ha regisztrálnak a vásárlók, így legközelebb elég csak belépniük. A gondom itt kezdődik…
Még csak most ismerkedem a wordpressel, de lefagytam mikor megláttam, hogy mikor mezei userként regisztrálok, akkor egy admin felületet rak elém belépéskor. Mint látom ezen az oldalon (word-press.hu) ez normálisan müszik. Ez pluginnak számít, vagy csak simán nem találom a megoldást, pedig benne van alapból? Megköszönöm elöre is a segítséget!
Ez engem is érdekelne, mert most vettem csak észre, hogy frissítés után elveszett ez a beállítás az egyik blogomon… És hát az új wp-ben nem azt kell átállítani, mint a régiben…
Egyébként egy régebbi verzióban a wp-login.php-ban a 300. sor környékén kellett csak ezt:
erre:
$redirect_to = 'index.php';
átírni azt hiszem...
Ezt az infót felhasználva már keresgélek guglival, de sajnos főként csak rég megoldásokat, meg plugineket találok, és ha lehet inkább plugin nélkül szeretném megoldani... Bár pluginnal lehet nem érnének ilyen meglepetések, hogy "elfelejtettem a frissítést módosítani"...
Közben meglett! wp-login.php-ban, a 425. sorban ezt:
cseréld le erre:
$redirect_to = site_url();
Ha már módosítottad volna a wp-login.php-t, akkor a könnyebb azonosítás kedvvért, ez előzi meg a 425. sort:
default:
$secure_cookie = '';
// If the user wants ssl but the session is not ssl, force a secure cookie.
if ( !empty($_POST) && !force_ssl_admin() ) {
$user_name = sanitize_user($_POST);
if ( $user = get_userdatabylogin($user_name) ) {
if ( get_user_option('use_ssl', $user->ID) ) {
$secure_cookie = true;
force_ssl_admin(true);
}
}
}
if ( isset( $_REQUEST ) ) {
$redirect_to = $_REQUEST;
// Redirect to https if user wants ssl
if ( $secure_cookie && false !== strpos($redirect_to, 'wp-admin') )
$redirect_to = preg_replace('|^http://|', 'https://', $redirect_to);
} else {
$redirect_to = admin_url();
Köszi a választ, de ez csak félmegoldás, mert az új wordpress csak adminokat, és szeresztőket enged regisztrálni. Szóval nem szeretném ha a regisztrált vásárlóim cikkeket irogatnának az enyéim közé :S
Annyi gond van ezzel, hogy valszeg egy időre át fogok térni korábbi verzókra 
Ãtírtam azt is, meg a kijelentkezést is:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
case ‘logout’ :
check_admin_referer(‘log-out’);
wp_logout();
$redirect_to = site_url();
if ( isset( $_REQUEST ) )
$redirect_to = $_REQUEST;
wp_safe_redirect($redirect_to);
exit();
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
igy kijelentkezéskor sem kéri a bejelentkezést…
???
Nálam be lehet állítani, hogy mi legyen az új felhasználó…
Nálam ezek az opciók vannak:
felíratkozó
adminisztrátor
szerkesztő
szerző
közreműködő
de nekem első látszatra úgy tűnik, hogy itt nincs külön privilégium beállítás.
A baj az, hogy így nem tudom melyik típusnak mit engedtem meg.
De a kód átírása, és a feliratkozó módra állítás jónak tűnik…
user roles plugin segíteni fog:)
Üdv!
Nézegetem ezt az eCommerce alkalmazást. Kb egy hete kezdtem wordpressel foglalkozni, és annyira megtetszett, hogy azon gondolkodom, hogy ha tudja azt, amit elvárok tőle, akkor kirúgom a régi, jól bevált OsCommerce webáruházat.
Van-e valakinek tapasztalata?
A webáruházam most a következő:
http://www.hekamodell.hu
Amire mindenképpen szükségem lenne:
most kb. 8600 termék van fent képpel, leírással.
Mindenképpen kell termékfeltöltés csoportosan, excelből vagy csv-ből. Ãrfrissítés az összes termékre, szintén táblázatból. Magyar fordítás, legalább a felhasználói oldalra. Valamint, ha működik és megfelel nekem, akkor szeretném az eddigi beregisztrált vásárlókat átexportálni az új webshopba.
Keresgéltem, de a wp eCommerce-nek nincs akkora felhasználói tábora, mint az OSC-nek, így sokkal nehezebb az információhoz hozzájutni.
Ha örülnék, ha beszélgethetnék valakivel, akinek van tapasztalata vele.
Én dolgoztam már vele nem egyszer. Nagyjából 40 évet öregedtem pár nap alatt, de mano is elmondhatja amikor csinálta a webshopját, hogy nem volt leányálom. Åszinte leszek én localhoston tesztelném mondjuk ezer termékkel. Nem mondom azt, hogy kiakadna tőle, de azt se, hogy hasítana. :superman:
Üdv!
A problémám a következő: Amikor bekapcsolom a websop plugint összeomlik az egész és mintha a kódolás is megváltozna. Itt egy példa a bővítmény menü elváltozására: “BővÄ‚tmĂŠnyek kezelĂŠse” … és így tovább a többi karakterem.
a hibakód a következő:
Warning: session_start(): open(/tmp/sess_69a8acf65c3abbf6a73d615ac60468f0, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /wp-content/plugins/wp-e-commerce/merchants/paypal_certified.php on line 786
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /wp-content/plugins/wp-e-commerce/merchants/paypal_certified.php:786) in /wp-content/plugins/wp-e-commerce/merchants/paypal_certified.php on line 786
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /wp-content/plugins/wp-e-commerce/merchants/paypal_certified.php:786) in /wp-content/plugins/wp-e-commerce/merchants/paypal_certified.php on line 786
Nincs valakinek valami orvosolandó ötlete a problémámra?
Előre is köszönöm.
- tedd fel a wp-e-commerce-d legújabb verzióját
de így is:
17 people say it works.
25 people say it's broken.
szóval… nem te vagy az egyedüli…
1. tedd fel a wp-e-commerce-d legújabb verzióját
de így is:
17 people say it works.
25 people say it's broken.
szóval.. nem te vagy az egyedüli..
A legújjabb verzió van fent, bár sejtem, hogy a probléma egyszerű csak a kódolással van galiba.
Értem és elvileg kompatibilis is, de ha 25 embernek vannak vele gondjai…
SZiasztok. e-commerce plugint használnék egy webshophoz. a gondom a következő. szeretném beállítani, hogy ne kelljen regisztrálni a rendelés leadásához. de ha ezt be is állitom akkor a kifizetésnél a /products-page/checkout/ oldal nem megjelenítheő. csak ha regisztrált felhasználoként szeretnék kifizetni…
nem értem mi lehet a baj… ötlet valakinek??
Köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Gábor
Sziasztok!
Nézegettem az wp-e-commerce fórumát, de nem találtam megoldást a következőre:
Hogy tudok keresni a termékek között?
A WP keresője nem keres az e-commerce adatbázisában, csak a bejegyzések és oldalak között.
SZiasztok. e-commerce plugint használnék egy webshophoz. a gondom a következő. szeretném beállítani, hogy ne kelljen regisztrálni a rendelés leadásához. de ha ezt be is állitom akkor a kifizetésnél a /products-page/checkout/ oldal nem megjelenítheő. csak ha regisztrált felhasználoként szeretnék kifizetni.. :( nem értem mi lehet a baj... ötlet valakinek??
Köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Gábor
Ellenőrizd le az "Admin Settings"-ben a "URL Settings" linkjeit, ha jól emlékszem nálam ott volt a hiba.
Szia Jupe! Megnéztem, de sajnos nincs eltérés
valami más lehet a gond:( sajnos még nem sikerűlt rájönnöm:(