Webshop ötletek

Sziasztok!

Milyen, kezdő webáruházozó számára is egyszerűen használható kiegek vannak? E-Commerce a legjobb vagy van másik, egyszerűbb is?

Más:

Egy webáruház widget-ét (pl.: kiemelt termékek) hogyan lehet egy másik honlap oldal sávjában megjeleníteni?

Köszi a választ előre is!

WooCommerce-nek is utána néznék.

Annyira általános kérdés, hogy igazán nincs rá jó válasz egyrészről a kinek mi a jó, ugyebár, kinek a pap, kinek a papné, kinek a pap lánya… :wink:

Másrészről: milyen jellegű termékek értékesítését tervezed? Digiális tartalmak (képek, e-könyvek, filmek), vagy materiális dolgokat? Kicsiben mindegyikhez mást lehet kínálni.

Viszont, Syskának nagyon is igaza van; a WooCommerce-t ki ne hagyd, mert az le is fedi a teljes területet. Mire kezdőből haladó leszel, majd profi, úgy érsz rá megismerni az egészet. :slight_smile:

Üdv

Én WooCommerce sablont használok és inkább én egy kérdéssel fordulnék hozzátok ami a következő lenne .

Használtam ez a sablont teljesen jó akadálymentesen több mint 3000 termék feltöltve és a mai napon egyszer csak bármelyik termékre rákattintok hibaüzenet jön ki ,hogy a termék nem található.Reggel még minden rendben ment megnéztem az adatbázist van kapcsolat és elérem a termékeket van olyan hogy limit a sablonba.Megnéztem a header.php-t indexet és a common file-t sehol semmi hiba esetleg szolgáltató probléma. Itt a sablon széria WordPress 4.3.1 verzió, Store sablonnal.

nekem tetszik nagyon ez a sablon és pofon egyszerű is.

Köszi előre is.

Én is woo-zok, ez ingyenes, csak ha kártyás fizetést is szeretnél akkor némi keresgélés kell