Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogyan tudnám beállítani az eCommerce vagy WooCommerce bővítményben, hogy csak regisztráció után tudják a látogatók megnézni a termékek árát?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ahhoz modul vagy kis sablon szerkesztés kell, ha jól ismerem.
Köszönöm a választ! Esetleg nem tudod, hogy milyen modul kéne hozzá, vagy a sablont hogy kéne át szerkeszteni?
Letöltöttem a woocommerce-t is, hátha esetleg ott belehetne állítani, de sajnos ott sem találom. Esetleg nem tudod, hogy ott belehetne e állítani?
Köszönöm!
Bármilyen megoldásnak örülnék. Fizetős bővítmény, bármi amiben belehetne állítani.
Sziasztok!
Szerintem a wp-e-commerce alá nincs ilyen szűrő, ott a sablonban kell kikeresni az árakat és is_user_logged_in() -al ellenőrizni, be van-e lépve az illető. Legalábbis pár éve nem volt, azóta nem néztem. (Úgyhogy a franc tudja, igaz-e amit írok a mai verziójára.)
A woocommerce alá viszont van filter ehhez is.
Woocommerce alá felsleges is lenne ehhez bővítményt írni, a woocommerce_get_price_html -nevű hook segítségével lehet szűrni az árakat.
Itt egy példa: (a sablon functions.php -ba kerül, szokás szerint…)
<br />
function filter_ar_mutatasa_csak_belepett_felhasznaloknak( $price, $instance )<br />
{<br />
<br />
if ( is_user_logged_in() ) {<br />
return $price;<br />
} else {<br />
return 'Lépj be az ár megtekintéséhez';<br />
}<br />
<br />
};<br />
<br />
add_filter( 'woocommerce_get_price_html', 'filter_ar_mutatasa_csak_belepett_felhasznaloknak', 10, 2 );<br />
```<br />
Ha be vagy lépve, akkor a filter visszatérési értéke maga az ár, egyébként meg a 'Lépj be az ár megtekintéséhez' text-el tér vissza, már aki nincs bejelentkezve.<br />
<br />
Ennyiből megoldható, persze lehet rátenni bejelentkezéshez vezető url-t is. Ez csak egy példa. (A woocommerce-ben majdnem mindenhez pl megjelenítéshez/számításhoz stb van rendelve módosító (filter/hook) függvény meg kevesebb benne a hiba, én így tapasztaltam). <br />
<br />
A fenti filter leírása és példákkal: <a href="http://hookr.io/filters/woocommerce_get_price_html/">http://hookr.io/filters/woocommerce_get_price_html/</a>
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom mégegyszer újrapróbálni a kódok alapján.
A functions.php-t a woocommerce szerkesztésnél kell keresni? Vagy a sablon szerkesztésnél? A sablon szerkesztésnél találtam funcitons.php-t be is illesztettem, a kódot de sajnos nem működött.
Köszönöm!
Megpróbáltam mégegyszer(újra raktam a wordprest és a bővítményt is, mert összevissza próbálkoztam és elrontottam), de miután újra tettem sikerült! Nagyon szépen köszönöm!
Esetleg megkérdezhetem még, hogy a kosárba rak gombot is ellehet tüntetni, hogy csak a bejelentkezett felhasználók tudjanak rákattintani? Mert ha rákattint a vevő (nem bejelentkezve) , szintén látszik a termék ára.
Köszönöm!
Sikerült megoldani, köszönöm a kódokat . Régebbi fórum hozzászólásban, találtam bejegyzést a kosárba gomb eltüntetésére. Bemásolom, hátha esetleg valakinek szüksége lesz még rá.
functions.php -be kell bemásolni, mint ahogy az előző kódot is. A sablonoknál.
function remove_loop_button(){
if(is_user_logged_in()){}else
remove_action( ‘woocommerce_after_shop_loop_item’, ‘woocommerce_template_loop_add_to_cart’, 10 );
remove_action( ‘woocommerce_single_product_summary’, ‘woocommerce_template_single_add_to_cart’, 30 );
}
add_action(‘init’,‘remove_loop_button’);
add_filter(‘woocommerce_get_price_html’,‘members_only_price’);
function members_only_price($price){
if(is_user_logged_in() ){
return $price;
}
else return ‘Login or Register to see price!’;
}