Weboldal webshop

Sziasztok,

Ime az uj weboldalam LINK.

Varom a kritikakat… Hideget meleget egyarant.

Tovabbi szep estet mindenkinek…

egy szót sem értek belőle

Én sem sokat, de a bal felső, Google-keresőben is a latin betűs írásmódot használnám a cirill betűk helyett.

Van benne translate opció Mano és Győző :slight_smile: Amúgy nem rossz…bár megjegyezném,hogy pl magyar fordítás mellett a fél fölső menü nem látszik…

'Balou' wrote on '2009-10-13:

Van benne translate opció Mano és Győző :) Amúgy nem rossz..bár megjegyezném,hogy pl magyar fordítás mellett a fél fölső menü nem látszik...

Azt en is eszrevettem, hogy eltunt a menu... De meg nem tudtam rajonni, hogy miert... Nyilvan mert ugyanazok a menupontok nem ugyanolyan hosszuak szerbul mint magyarul. Magyarul hosszabb es azert csuszik ki...

'Farkas wrote on '2009-10-13:

Én sem sokat, de a bal felső, Google-keresőben is a latin betűs írásmódot használnám a cirill betűk helyett.

A google sajnos szerb latin betus keresot nem tud. Ha a szerb nyelvet kivalasztok cirill jon be. Na de az mar nem aktualis. Widgetet raktam be helyette...

Azért tűnik el, mert egyszerűen magyarul a szavak hosszabbak és lelóg menü mert nem férnek el a menüpontok akkora helyen.

'Magyar' wrote on '2009-10-13:

Sziasztok,

Ime az uj weboldalam LINK.

Varom a kritikakat... Hideget meleget egyarant.

Tovabbi szep estet mindenkinek...

Ugye tudod, hogy ilyen izgőmozgó alyaksz csodára nem lehet adsense reklámot tenni? :)

Jut eszembe... ha már szerb. Barátomé a http://onlinemarketing.rs/ tudsz vele SEO, SEM témában ügyködni szerintem.

most indult a seotools.rs

Készülőben a wordpress.rs

Végük van a szerbeknek, ha a tökös magyar srácok betörnek a "szűz" piacra. :P

Nagyszerű a kalapos kép… De komolyra fordítva a szót amit én mindenképp javasolnék, hogy bal oldalon a Top10 bejegyzésnél található csillagokat kicsit átdolgoznám, hogy a csillagok széle ne legyen fehér vagy épp le is váltanám és nem biztos, hogy csillagokat alkalmaznék. Bár ez egyedi elképzelés és belátás természetesen… :slight_smile:

A másik pedig ami talán nekem kicsit sok az a bejegyzéseknél található adjam hozzá ehhez-ahhoz a közösségi oldalhoz rész ami rendre minden bejegyzést követően megjelenik annak ellenére, hogy a bejegyzés nem ér véget a Főoldalon hanem folytatódik tovább is. Inkább lenne ez jobb helyen a teljes bejegyzésnek a végén. Persze ez is attól függ, hogy az első pár mondatból valaki el tudja -e dönteni, hogy olvassa tovább vagy sem vagy hozzáadja egy közösségi oldalhoz, hogy más is láthassa és stb… ± :slight_smile: