weboldal újra telepítése

Hali!

Már volt egy weblapom, vagy is még csak fel volt telepítve azt a beállításokban addig birizgálódtam valamilyen a weboldalnak az url-jével még teljesen el nem veszet. Kérdésem az volna hogy hogyan lehet újra rakni ? Annyit már megcsináltam hogy letöröltem minden WP-és dolgot a szerverről és újra feltöltöttem de még mindig nem működik. Nem tudok bejelentkezni sem.

Adatbázisban (Mysql-ben) tessék a wp_options táblát megnézni és a site url és a home url mezők értékét helyesre cserélni :slight_smile:

Bár ha ennyit piszkáltad, akkor jobb ha törlöd az adatbázist és a wp-config.php -t, majd kezded nulláról.

Megcsináltam amit írtál, csak most meg ilyeneket ír ki.

Most nézem, igazából már az admin felületre betudok lépni, csak még a weboldalt nem tudom megnézni, megnyitom azt semmi nem jelenik meg.

A képen látható hiba a szervertől van. Nem wordpress függő. :slight_smile:

Sok munkád van benne? Nem egyszerűbb törölni a mysql-ből a táblákat és újratelepíteni? :slight_smile:

Nem szerencsére még nincs benne semmilyen munkám, csak egy új sablont raktam fel, de az lényegtelen.

Csak akkor hogyan kell törölni a táblákat, mert azt még nem tudom ?

Bemész az adott táblába (a képen bal oldalon car linkként látszik), legörgetsz az aljára, mindent kijelölsz, mellette jobb oldalon találsz egy lenyíló menüt, ahol azt mondod neki, hogy dobja el.

Hoho…sikerült megcsinálnom amit mondtál, hogy töröljem ki a táblákat és meg is oldódót a probléma.

Nagyon köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget :slight_smile:

Akkor adj, mindkettőnk hasznos tartalmú hozzászólására egy “Köszi”-t, a hozzászólások jobb alsó sarkában. :wink:

Meg van :slight_smile: