Weboldal készítőt keresek

Üdv!

A segítségeteket kérem. Ügyfelem részére keresek megbízható weboldal készítőt.

Ha szeretnéd azt, hogy te készíthesd el az oldalát, akkor kérlek jelentkezz a info{kukac}jobbvallalkozo.hu címen.A feladatról röviden: Egy lakástextil nagykereskedéssel foglalkozó cégnek kéne egy ütős oldalt készíteni. Azért gondoltam a Wordpressre, mert nekem is az van és teljesen megvagyok vele elégedve és ezért is ajánlottam ügyfelemnek ezt a megoldást.Eddig olyan cégekbe, ajánlatokba és nemteljesítésekbe futottunk bele,hogy komolyan el kellett gondolkodnom azon, hogy valóban létezhet olyan helyzet, hogy NINCS egyetlenegy weboldal készítő sem, aki viszonylag hamar, viszonylag olcsón és tökéletesen képes elkészíteni egy weboldalt? Eddig ezt tapasztaltam, de remélem, hogy itt találok valaki olyat, aki hajlandó és képes is korrekt munkát végezni. Olyat, akinek vannak kreatív ötletei, “emberi nyelven” beszél az ügyfeleivel és nem úgy mintha egy szakmai konferencián tartana előadást.Tehát, ha tudsz ilyen weboldalkészítőről vagy te magad is az vagy , akkor jelentkezz a már említett címen.Köszönöm!


'punda' wrote on '2010-04-14:
hogy NINCS egyetlenegy weboldal készítő sem, aki viszonylag hamar, viszonylag olcsón és tökéletesen képes elkészíteni egy weboldalt?
Az baj, ha ezen most felsírtam?


Nem gondolod, hogy veled van talán némi probléma?

Az olcsó, gyors és "tökéletes" hármas kizárja egymást eredendően.

nem véletlenül volt odaírva, hogy “viszonylag” :smiley:

Akkor is szánalmasan szar ez a felfogás.A fejlesztő találjon ki mindent, mert ugye konkrétum nincs, csak mese habbal,

mert ha konkrétumot akar tudni, akkor az már “szakmai konferencia”.Plusz csináljon meg mindent, tegnapra, tökéletesen, 2 forintért.

Nálam köv.képpen néz ki a helyzet, ha vállalok valamit: adjon egy design tervet (jpg,psd,png amit akarsz képformátum) és -ha nem is pixelre pontosan (mivel igyekszem dinamikusan megcsinálni :P)- reprodukálom neki működően… bár mostanság nincs nagyon időm ilyesmire…

A hamar és az olcsó volt a “viszonylag”, a tökéletes az már nem :slight_smile:Némi filozófia igy off-ban: a tökéletes munka olyan irrealitás, mint a perpetuum mobile :wink: Bár kétségtelen, hogy törekedni célszerű rá :smiley:

OFF {

varnyu basszus most tűnt csak fel, hogy mozog a varjad az avatarodban! :smiley:

OFF }

mozog??? asztmásan liheg :smiley: :smiley: vén már :wink:


'varnyu' wrote on '2010-04-16:
mozog??? asztmásan liheg :D :D vén már ;)
Az is mozgás! :D

az biztos :smiley:

rám is ilyen hatással volt :smiley:

Így, hogy ezt megbeszéltétek, ahogyan Mano szokta mondani: csikicsuki. :slight_smile: :slight_smile: