Weboldal elérés, domain hozzárendelés

Üdv!

A problémám az lenne, hogy meglévő tárhelyre, működő oldalhoz szerettem volna új domain nevet, a problémám itt kezdődött. Amikor próbáltam ezt beállítani, nagyon bele sikerült nyulnom valahogy a dolgokba. Most akármit próbálok, nem jutok előrébb.

Bármelyik domain nevet írom be a 404 not foundos üzenetet kapom, ugyan ez a /wp-admin címnél is.

Valakinek van ötlete, hogy tudom korrigálni a hibát?

Előre is köszönöm!

Szia!

Ez azért van, mert pár helyen át kell írni a weboldal elérési útját. Az adatbázisban módosítani kell a wp_options táblázatban a régi url-t az új domainére.

Köszönöm a segítséget!

Még egy kérdés:

Átírtam, admin felületem már van, illetve itt látom már a bővítményeket, viszont maga az oldal még mindig nem jön be. Lehetséges, hogy valahol még át kellene írnom?

Ha átírtad a site és a home url-t is, akkor már csak annyi a dolgod, hogy belépsz az admin felületre, majd Beállítások -> Közvetlen hivatkozások, itt válassz egy opciót, majd mentsd el. Ezzel frissülni fog a többi url is, és minden a helyére kerül.

Ha még így se megy, akkor valószínű hogy valami hibás még? :smiley:

Ezeket mind megcsináltam, de valami még mindig nem oké. :confused:

Küldd el kérlek privátban, hogy melyik weboldalról van szó, akkor többet tudok mondani.

Sziasztok.

 

Segítséget szeretnék kérni. Van 3 domain nevem . Az egyikre telepítettem ( legyen példa3 nevü) a wordpresst. Tök jól működött, a másik példa 1 nevüt beállítottam a tárhelyen hogy a wordpress-es mappára írányítodjon át. Sikerült is, de amikor beírtam a böngészőbe hogy példa1 akkor automatikusan átváltott a példa3 nevezetüre és ez zavart, mert a két domain teljesen mást takart.

Beléptem a wordpress felületére, és ott az url-t a beállításoknál átírtam példa3-ról példa1-re. Na onnantól kezdve semmi sem működött… Utána újra ráengedtem a példa3-ra a wordpress telepítőt, és azzal a felhasználó névvel és jelszóval ha belépek, akkor kinullázva indul előlről a wordpress és nincs benne az oldal (csak a sablonja) amit eddig csináltam. Mit tudok tenni, hogy vissza állítsam?

Szia!
A három domain ugyanahhoz a tárhelyhez van rendelve? Mit értesz az alatt, hogy a “példa1-et” átirányítottad a Wordpress mappára? Mivel és hogyan irányítottad, mi volt pontosan a szándék?

Az url beállításokat ha átírod, könnyedén elszállhat sajnos az oldal… viszont a rajta lévő tartalom attól még megmarad. Csak vissza kellett volna írnod az adatbázisban a site és home url-eket, és máris visszaállt volna a rend.

Így sajnos esélyes, hogy a telepítő újbóli futtatása miatt lenullázta az adatbázist, és elvesztek a módosítások.