Webmagazin fejlesztőt keresünk

Sziasztok!Autós, tuning és egyéb járművekről frissen indult webmagazinunkhoz keresünk olyan embert illetve embereket, akik bővítmények fejlesztésében további karbantartásában jártasak.Amit szeretnénk: oldalunk bővítményeinek átalakítása, használt és új autó bővítmény elhelyezése a weboldalon vagy bővítmény gyártás egyediben( minta van, hogy milyenre szeretnénk) szolgáltatók, stb bővítményként való elhelyezése az oldalon előre megbeszélt és egyeztetett rendszerben. ( itt is van minta!!!) webáruház és egyéb általunk kért rendszerek bővítmények telepítése karbantartása.Webdesign befejezése. A jelentkezőktől minden hasznos információt elfogadunk minden átalakítás előre leegyeztetés alapján megy.A jelentkezők 1 éven át folyamatosan kapnak pénzt a hirdetési felületek bérléséből, illetve az oldal termelő részéből.

( több hirdetési felület már el van adva csak ezek a fejlesztések hiányoznak.)Jelentkezés itt vagy a torma.laszlo08@gmail.com email címen lehetAz oldal amiről szó van: www.nemesis.678.hu ( www.npsmag.com ez a domain név lesz a kész oldal címe akkor töltjük át amikor az oldal a hiányzó bővítményekkel készen elindulhat)Ezek a feltételek alapján keresünk fejlesztőket ( hosszú távú együttműködésre is van lehetőség) azért írtam le, hogy mindenki tisztában legyen, hogy milyen keretek között keresünk embereket fejlesztésre.

Sziasztok!Látom nem kapkodnak az ajánlatért!Szeretném leegyszerűsíteni a dolgot kezdésként egy darab bővítményt kérnénk az oldalra egy használt és új autó bővítményt vagy külön aloldalt ez megbeszélés kérdése. A sablon megvan hogy milyenre szeretnénk, csak egy kis átbeszélés és mehet a dolog.Akit érdekel a dolog írja ide vagy a fent leírt E-mailcímre, mikorra lenne kész, mennyiért csinálná meg, mikor kezdené. Fixen kifizetjük!