Weblap költöztetése - segítsetek

Sziasztok

Valamiért nem akar sikerülni a weblapom elköltöztetése a 000.webhost.com-ról szeretnék megacp.com-os tárhelyre költözni. Elvileg mindent a dokumentációban leírtak alapján csinálok, de még sem jó valami.

Az adatbázis lementése, a szükséges url-ek átírása majd importálása elvileg sikeres volt, mert az új tárhelyen is azt írta ki a művelet után, hogy sikeresen importálta az adatbázist. Vagy rosszul írtam át az url-eket? Notepad+±al rákerestem az addigi f1adatbazis.herobo.com-os címre és átírtam minden ilyen sort az új domain névre és utána exportáltam.

Aztán lementettem ftp-n a fájlokat, majd a wp-config-ban átírtam az új mysql adatbázis névre + a felhasználói nevet és jelszót. Elvileg a mysql szerver nem a szokásos localhost, hanem egyéb - amit meg is adtak és be is írtam és úgy töltöttem fel az új tárhelyre az összes többi lementett fájllal együtt a /public_html mappába. Lehet rossz mappába töltöttem a fájlokat? (mivel van egy olyan is, hogy cgi-bin). Van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba? Már kétszer is próbáltam a dolgot, de sehogy sem megy, hanem 500 internal server errort kapok :frowning:

.htaccess fájlt töröld le FTP-vel, nézzük meg, úgy mit mutat, mert elvileg mindent jól csináltál.

Elsőre bejött :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: Köszönöm

Egyébként alapból volt fent egy htaccess 0 byte mérettel, kell az oda?

Hát néha kellhet, pl. amikor olyan beszédes URL-címeket akarsz (Admin > Közvetlen linkek) akkor abba írja ezt bele a motor. Olyankor a WP automatikusan létrehozza ezt a fájlt (már ha a szerver támogatja ezt). Meg 301 átirányításnál (végleges URL-cím költöztetés) használom még. Persze sok minden egyébre is lehet használni, de én nem értek hozzá, csak éppen annyit, amennyi kell a WP üzembehelyzéshez. Ha bővebben érdekel a .htaccess fájl, érdeklődj a google-ben.

Sziasztok!

Van egy www.oldalam.wordpress.com oldalam. ezt próbáltam költöztetni egy saját oldalamra, megcsináltam az exportálást, az új wordpressbe pedig rámegyek az importálásra és azt írja ki, hogy ismeretlen hiba történt. Azt hittem ez átmeneti de 1 hét után sem változott semmi.

Olyan kérdésem van, hogy más módon meg tudom-e csinálni az importálást?

phpmyadmin adatbázis export import…

'hgrg' wrote on '2011-02-07:

phpmyadmin adatbázis export import..

Az új oldalamnak van phpmyadmin-ja, de az ingyenes wordpress oldalnak hol van?

megoldva! letöltöttem egy wordpress importer plugint és így már engedte.