Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy miután aktiváltam a gtrans plugin-t, akkor ne csak widget-ben tudjam kitenni a weblapra, hanem valamilyen kóddal a weboldal más felületeire is?
Amúgy jó fordító, így külföldiek is olvashatják az oldalt!
Előre is Köszönöm!
Annácska
Annácska! Legalább a bővítmény telepítési utasítását elolvashatnád…
Ott van a 3. sorszám alatt a megoldás: http://wordpress.org/extend/plugins/gtrans/installation/
Kedves Győző!
Köszönöm a gyors választ!
Olvastam a 3. pontot, de nem értem, nem az angol fordítás miatt…az eleje érthető a widget-es, de utána nem értem a gtrans syntas-os részt…gondolom most nagy balgaságot kérdeztem, de szeretném megjeleníteni 
Szóval azt hol találom? vagy az egy kód?
Előre is köszönöm!
Annácska
Ez ilyesmiken szolidan felröhögök…
Tényleg úgy gondolod, hogy a magyar az a nyelv, ami csak úgy google translate-el érthetővé tehető külföldiek számára? 
Kedves Győző!
Köszönöm a segítségedet!
Szép napot kívánok!
Annácska
Ez ilyesmiken szolidan felröhögök...
Tényleg úgy gondolod, hogy a magyar az a nyelv, ami csak úgy google translate-el érthetővé tehető külföldiek számára? :D
DjZoNe
Nagyon örülök, hogy csak szolidan nevetgélsz rajtam...ezért a véleményért értelmes volt az ,,értékes" idődet vesztegetni...
Nem gondolom azt, amit írtál...persze nem tudhatod milyen elgondolásaim vannak!
Ja , amúgy találó a neved...sötét...
Kedves Annácska!
DjZoNe kis vidámságjellel is nyomatékosította megjegyzésének vidámság-tartalmát, mely szerint az automatikus fordítások során érdekesen mulatságos dolgok szoktak előfordulni.
A nevetgélés egyáltalán nem a személyednek szólt, ezt nehezen lehet ráfogni DjZoNe megjegyzésére.
Nos, egy vidám megjegyzésre “sötét”-nek nevezni bármelyik Fórumtársunkat elég merész dolog a 4. hozzászólásodban, főleg úgy, hogy a négy hozzászólásodból 2 segítségkérés volt (olyan segítségkérés, amelyet icipici saját munkáddal kb. 5 perc alatt elő is varázsolhattál volna), 1 köszönetnyilvánítás, és 1 “dorongoló” hozzászólás.
Minden helyen, ahova betér az ember, léteznek általános, elfogadott emberi normák, amelyek közé az is beletartozik, hogy az ember a belépése pillanatában, az előszobából nem kiabál be a nappaliba, hogy “… de nagy kocsog a házigazda, és az egész egy nagy banda, de küldjetek már ki egy két ezüsttálcát, mert az jól jönne…” 
Annácska,
mivel, úgy tűnik kettőnk szellemi szinvonala finoman szólva sem mutat hasonlóságokat,
így nem állok le veled vitatkozni. Esélytelen lenne.
Majd, ha letettél a közösségért annyit az asztalra, mint én, akkor sötétezhetsz, addig viszont szabad elkullogni csendben.