weblap fordító plugin - GTRANS

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy miután aktiváltam a gtrans plugin-t, akkor ne csak widget-ben tudjam kitenni a weblapra, hanem valamilyen kóddal a weboldal más felületeire is?

Amúgy jó fordító, így külföldiek is olvashatják az oldalt!

Előre is Köszönöm!

Annácska

Annácska! Legalább a bővítmény telepítési utasítását elolvashatnád… :frowning: Ott van a 3. sorszám alatt a megoldás: http://wordpress.org/extend/plugins/gtrans/installation/

Kedves Győző!

Köszönöm a gyors választ!

Olvastam a 3. pontot, de nem értem, nem az angol fordítás miatt…az eleje érthető a widget-es, de utána nem értem a gtrans syntas-os részt…gondolom most nagy balgaságot kérdeztem, de szeretném megjeleníteni :slight_smile:

Szóval azt hol találom? vagy az egy kód?

Előre is köszönöm!

Annácska

http://gtranslate.net/forum/post4876.html#p4876

Ez ilyesmiken szolidan felröhögök…

Tényleg úgy gondolod, hogy a magyar az a nyelv, ami csak úgy google translate-el érthetővé tehető külföldiek számára? :smiley:

Kedves Győző!

Köszönöm a segítségedet!

Szép napot kívánok!

Annácska

'DjZoNe' wrote on '2011-12-05:

Ez ilyesmiken szolidan felröhögök...

Tényleg úgy gondolod, hogy a magyar az a nyelv, ami csak úgy google translate-el érthetővé tehető külföldiek számára? :D

DjZoNe

Nagyon örülök, hogy csak szolidan nevetgélsz rajtam...ezért a véleményért értelmes volt az ,,értékes" idődet vesztegetni...

Nem gondolom azt, amit írtál...persze nem tudhatod milyen elgondolásaim vannak!

Ja , amúgy találó a neved...sötét...

Kedves Annácska!

DjZoNe kis vidámságjellel is nyomatékosította megjegyzésének vidámság-tartalmát, mely szerint az automatikus fordítások során érdekesen mulatságos dolgok szoktak előfordulni.

A nevetgélés egyáltalán nem a személyednek szólt, ezt nehezen lehet ráfogni DjZoNe megjegyzésére.

Nos, egy vidám megjegyzésre “sötét”-nek nevezni bármelyik Fórumtársunkat elég merész dolog a 4. hozzászólásodban, főleg úgy, hogy a négy hozzászólásodból 2 segítségkérés volt (olyan segítségkérés, amelyet icipici saját munkáddal kb. 5 perc alatt elő is varázsolhattál volna), 1 köszönetnyilvánítás, és 1 “dorongoló” hozzászólás.

Minden helyen, ahova betér az ember, léteznek általános, elfogadott emberi normák, amelyek közé az is beletartozik, hogy az ember a belépése pillanatában, az előszobából nem kiabál be a nappaliba, hogy “… de nagy kocsog a házigazda, és az egész egy nagy banda, de küldjetek már ki egy két ezüsttálcát, mert az jól jönne…” :slight_smile:

Annácska,

mivel, úgy tűnik kettőnk szellemi szinvonala finoman szólva sem mutat hasonlóságokat,

így nem állok le veled vitatkozni. Esélytelen lenne.

Majd, ha letettél a közösségért annyit az asztalra, mint én, akkor sötétezhetsz, addig viszont szabad elkullogni csendben.