webground.hu

Sziasztok!Íme itt a legújabb projekt, ami már egy jó ideje érlelődött, hol elakadt, hol újra indult, de végre befejeztem :smiley: Vagyis, hogy pontos legyek épp ez az, hogy most kezdem:) Még vannak kisebb-nagyobb fejlesztési tervek, de beindult a Webground.hu :slight_smile: Ez amolyan szakmai oldal és portfólió oldal egyben… :slight_smile: Várom a véleményeket :wink:

Footer bal oldalának elférne még 15px. Hozzászólás résznél a sok szöveg szerintem felesleges, senki nem olvassa el. Felső navigáció, hogy éppen hol járunk szintén egy pár pixellel szerintem jöhet beljebb, a bejelentkező menüt én függöleges középre igazítanám a fekete sávban. Így elsőre ezek a designról. A másik ami még fontosabb, hogy elég nagy a nyitód. 1,1MB. A háttérből ha tudsz csinálj jpeget stb. Ezt neked nem hiszem hogy részleteznem kellene. A google page speed generál elég jó képeket és nem kell egyenként szenvedni vele.

Így elsőre ennyi. Sok sikert és kitartást az oldalhoz!

Ha nem akarsz photoshoppal szöszölni, ajánlanék egy nagyon ügyes online képtömörítőt. Itt a link! Nem csinál minőségbeli romlást, csak a letömöríti, amennyire lehet. Yahoo fejlesztés.

Mondjuk én nagyjából kikísérletezgettem, hogy hogyan tudom jó minőségben a legkisebb méretet elérni, de attól még néha használom.Amúgy meg Chrome alatt kukkants rá, mert nekem így néz ki a header:

Gondolom valami padding, vagy margin hiba. Én pár hónapja kezdtem külön reset.css-t használni, nagyon tudom ajánlani. Ilyen esetek elkerülésére kifejezetten hasznos.Ja, és én is sok sikert kívánok az oldalhoz. Bár az én ízlésemnek kissé kaotikus, de jól mutat amúgy.

Köszi a tippeket, igen még sajnos elég sok meló van vele… bár ez a chrome baki eddig kimaradt… legalábbis nem emlékszem, hogy amikor utoljára ránéztem, volt ilyen :smiley: Igaz, azóta babráltam vele…

Hát, kb. a felére sikerült levinnem a fájlméretet… a durva az, hogy az alap háttérből volt is jpg verzió, csak gondolom elfelejtettem átírni :smiley: De még dolgozom az ügyön, csak picit most egyéb elfoglaltságaim is vannak… a chrome-os dolog még hátra van :slight_smile:

Ugyan egy ideje megtörtént a váltás, de gondoltam szólok, hogy a webground.hu átalakult mind kinézetileg, mind szemléletileg, így hivatalosan is a Webground Media oldala, ami főként webdesignnal, nyomdai grafikával foglalkozik.