Webgalamb kód beillesztéssel gond

Sziasztok Expertek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert egy nemkívánatos karakter kerül be a Webgalambom Javascript ellenőrző kódjába, amit nem tudok eltüntetni és így nem működik megfelelően.

Alaphelyzet:

• a Webgalambomba több helyen lehet feliratkozni
  • arészbe betettem a kódot tökéletesen működik - vannak oldalaim, ahová csak a wordpress saját szerkesztőjével tudom betenni a kódot - itt már sajnos bekerül egy plusz karaktersor, ami miatt ha hiányosan vagy tévesen töltik ki az űrlapot, akkor nem jelezz vissza, hanem átviszi a regisztrálót a webgalamb oldalára egy üres és formázatlan űrlapra; szegény regisztrálónak fogalma nincs mit rontott el… -amennyiben a kód jól működne, akkor feldobná a hibaüzenetet és a regisztráló tudná, hogy mit kell tennie

Pirossal jelöltem a kódrészletben a hibát, ezt látom forrásnézetben:

[font= Consolas, Monaco, monospace; font-size: 12px; line-height: 18px]

[/font]
<script type="text/javascript">// <![CDATA[<br />
function fvalidate_13(fname)<br />
{<br />
var formx=document.getElementById(fname);<br />
var hiba='';<br />
var mregexp=/^([a-zA-Z0-9_.-+&])+@(([a-zA-Z0-9-])+.)+([a-zA-Z0-9]{2,6})+$/;
```<br />

Wordpress szerkesztő nézetben ezt látom, vagyis ott nem jelenik meg a hiba:

<!-- Hírlevélkód - form vége JavaScript ellenőrző kód eleje --><br />
<script type="text/javascript">// <![CDATA[<br />
<br />
function fvalidate_13(fname)<br />
{<br />
var formx=document.getElementById(fname);<br />
var hiba='';<br />
var mregexp=/^([a-zA-Z0-9_.-+&])+@(([a-zA-Z0-9-])+.)+([a-zA-Z0-9]{2,6})+$/;<br />
<br />
Megnéztem már az adatbázisban is, ott látszik a kód, nagy nehezen találtam meg, hogy hol kellett keresni, de meglett.<br />
Töröltem, majd ugyanúgy megjelent a hiba.<br />
<br />
Kérlek, hogy segítsetek, mert én másképpen nem tudom szerkeszteni az oldalt. Lehet egyáltalán valami szerkesztő szoftverrel?<br />
Ez meghaladja az én tudásomat, nem tudom kiszedni ezt a  kis mocskot és nagyon betesz nekem.<br />
<br />
Köszönöm szépen a segítségeteket.<br />
<br />
Marika<br />
<br />
 <br />
// ]]></script>

Mivel nem színezte be, ezért írom, hogy az első kódban a kódhiba:

#038;