Webgalamb form több lépéses feliratkozássá alakítása Wordpress-ben

Egy több cellából álló hírlevél feliratkozó formot, amit a Webgalamb legenerál html-ben, szeretnék több lépéses feliratkozássá alakítani. Alap esetben a form hmtl script-jét egyszerűen be szokták szúrni egy weboldalba. Viszont nekem az adatbekérés 2 vagy 3 oldalon kellene hogy megtörténjen. Több ilyen formot (scriptet) kellene szétválasztani, illetve a Popupally nevű exit-intetnt bővítmény nem működik együtt a Webgalambbal.



Ezekre a feladatokra keresek HTML, CSS ismeretekkel rendelkező programozót.



Elérhetőségem:

Attila

silvanian01@gmail.com



Ár megegyezés szerint.

Én a konkurens hirlevelmanager.hu oldal tulajdonosa vagyok.

  1. Megoldottam, hogy először megadja az email címét, és rákattint a tovább gombra, akkor előjön a többi adat bekérésére alkalmas újabb form és csak ezeket megadva lesz végleges a feliratkozás.
  2. De az is megoldható a hirlevelmanager-rel, hogy már az első kattintás után mentse el az email címet és induljon el a sorozat, majd ebben a sorozatban aztán további adatokat (akár egy héttel később) kérek be az olvasótól (például név) majd később további személyes adatokat.

    Ráadásul megoldható az is, hogy emlékeztető leveleket mindaddig küldözget a program, amíg az összes adat be nem érkezik.

    Ez az igazi megoldás Neked!



    Ezek alap marketing feladatok, de mindig egyedi igényekhez kell alakítani. Szerintem a webgalambbal csak az 1-es megoldás kivitelezhető. Ha megvan a pontos elképzelés és ez elegendő Neked, akkor ebben tudok segíteni.



    Továbbiakat privátban!