Webfejlesztés, grafikai munkák

Üdv!Főmunkaterületünk a webfejlesztés, HTML és CMS alapú weboldalak elkészítése, de foglalkozunk grafikai munkákkal is pl. szórólap, reklámfilm… Elegáns megjelenés, harmonikus látvány, könnyen kezelhető, felhasználóbarát funkciók. Áraink korrektek, mindig az elvégzett munka mennyiségével és minőségével arányosak. A piaci ár alatt 20%-al olcsóbban dolgozunk. Referenciákkal kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!Kapcsolat:

E-mail: info@nstudio.huKöszönettel:

NStudio Kft.

[off]

Megjegyzés:

Elnézést, de általánosságban problémásnak érzem a megfogalmazást: 'piaci ár alatt 20%-al olcsóbban dolgozunk' ennek nincs információtartalma. Bármire mondható, hogy 'piaci ár'. vagy hozzak egy akármilyen árat és abból vonnak 20%ot?! Legjobban járnak, ha

-nem mondanak fix árat

-jól specifikált lehetőségeket + egyedi ajánlatokat írnak ki.

[/off]

[off]

Nem megfelelően működő weblappal rendelkező cég, aki weblapot készít.Nem kötekedésnek szánom, csak jelzem, hogy FF8 alatt vannak problémák az oldallal.

[/off]

Chrome alatt is. :slight_smile:

Sziasztok! Vásárolt wordpress template magyarosításához és konkrét oldal elkészítéséhez keresek szakembert. Ha érdekel a munka írj. Sűrgös a munka.

  1. Főoldalukon a képek: c:Documents%20and%20SettingsUserAsztalnstudio.hu/face.png formában törtöttek
  2. Saját oldalukon miért nem tartanak 'rendet'? képfile-okat szokás külön mappába gyűjteni, nem a docroot-ba hajigálni stb.

    [s:2ug21n6r]Saját fenti tapasztalatom + a garantált [fészbuk]követőket biztosító hirdetményüket alapul vevő véleményem az, hogy sajnos önökkel sem dolgoznék együtt.[/s:2ug21n6r]

'szabados' wrote:
Sziasztok! Vásárolt wordpress template magyarosításához...
Mégis, melyik sablon, hátha van már valakinek...

'szabados' wrote:

Sziasztok! Vásárolt wordpress template magyarosításához és konkrét oldal elkészítéséhez keresek szakembert. Ha érdekel a munka írj. Sűrgös a munka.
ha nem készült még el sürgősen vállalom ;)