Webbolt (könyvek értékesítése) kialakításához segítséget kérek....

Üdv mindenkinek!



Teljesen kezdő vagyok a WP területén és segítséget szeretnék kérni gyakorlatilag mindenben.

A WP már telepítettem és működik is a honlap. Egy shopot szeretnék építeni, mely egyenlőre könyvekkel foglalkozik de később bővíteni is fogom. Ehhez kellene segítség. Milyen sablont használjak? Milyen Bővítményeket érdemes használni alapból, illetve milyeneket ajánlatos? Ezek beállításához is segítséget kérnék. Mivel az anyagi lehetőségeim igen korlátozottak, ezért egyenlőre csak az ingyenes megoldások lehetségesek. Persze később a fizetősek is érdekelni fognak.



A segítséget előre is köszönöm:



BéciMaci

Kedves BéciMaci!



Amint látod, megváltoztattuk a felett kérdésed egy részét, mivel a “Kezdő vagyok, segítsetek” típusú kérdések nem túl informatívak inkább tényt közölnek. A Közösség oldalára sok kezdő jár, éppen a segítségkérés miatt. :slight_smile: :slight_smile:



Ha valaki segítséget szeretne akkor a főbb témák közt néz körül, hátha valaki átesett már azon a problémán, amivel ő küszködik - mivel te könyvekkel foglalkozó webshopot (magyarul: boltot, áruházat) szeretnél alkotni, ezért rögvest az Általános témákból a Woocommerce témák közé helyeztük a kérdésedet, és ezzel már sok mindenre válaszoltunk is, csak néz körül a társak között. :wink:



Woocommerce bővítménnyel remek áruházat készíthetsz, kicsit és nagyot, találsz hozzá olyan sablont is, amely könyvekkel (books) foglalkozik. Kész megoldásokat is találhatsz, amelyet csak kicsit, saját elképzeléseid szerint “csicsáznod” kell, feltöltöd a készletet, és bele is vághatsz.

Keresőszavak a Google-n: wp shop book, vagy wp store book



Itt éppen egy 2016-os kínálatot láthatsz: https://colorlib.com/wp/bookstore-wordpress-themes/